4 Aralık 2021

Onca Yoksulluk Varken Emile Ajar Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 22,11 TL
Yazarı: Emile Ajar
Çevirmen: Emile Ajar

Onca Yoksulluk Varken indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Emile Ajar olan ve Agora Kitaplığı yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Onca Yoksulluk Varken eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Onca Yoksulluk Varken ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Onca Yoksulluk Varken TIKLA PDF İNDİR !

Onca Yoksulluk Varken Yazarı Kimdir ?

Onca Yoksulluk Varken yazarı Emile Ajar 'dır. Emile Ajar yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Onca Yoksulluk Varken PDF indir oku

Onca Yoksulluk Varken indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Agora Kitaplığı yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Onca Yoksulluk Varken TIKLA PDF İNDİR !

Onca Yoksulluk Varken TIKLA PDF İNDİR !
1975'te Fransa'nın en prestijli edebiyat ödüllerinden Goncourt Ödülü'ne layık görülen "Onca Yoksulluk Varken", bir hayat kadınının oğlu olan Arap bir çocuğun, fahişe çocuklarına bakan Yahudi Madam Rosa'yla birlikte geçen hayatını anlatır. Ve aynı ödülü 1956'da "Cennetin Kökleri" kitabıyla kazanmış olan Romain Gary'nin, daha sonra açıkladığı üzere, "Yalnızca kendim olmaktan bıkmıştım," gerekçesiyle 'Emile Ajar' müstear adıyla yayınlamış olduğu bir romandır.



Sayfa Sayısı: 197

Baskı Yılı: 2009


Dili: Türkçe
Yayınevi: Agora Kitaplığı Onca Yoksulluk Varken TIKLA PDF İNDİR !

20.03.2020

özel

Emile Ajar bağımlılığımı başlatan eser. Okumaktan her uzaklaştığımda ilk defa okumak için bir Emile Ajar ya da diğer adıyla Romain Gary romanını yanımda tutuyorum. Çevirisi de çok başarılı olmalı ki bu etkiyi verebildi.


06.05.2019

Unutulmaz

Hayatımızda unutamayacağımız romanlar vardır ya işte "Onca Yoksulluk Varken" benim için öyle ve listemin ilk sırasında. Hüzünlü bir o kadar da etkileyici...


08.04.2019

etkileyici

Tek kelimeyle mükemmel. Yaşananlara birebir tanık olurmuşçasına hissediyorsunuz.

Onca Yoksulluk Varken TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Onca Yoksulluk Varken, Emile Ajar

Yorum Gönder