4 Aralık 2021

Elveda Haziran Sarah Jio Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 23,7 TL
Yazarı: Sarah Jio
Çevirmen: Sarah Jio

Elveda Haziran indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Sarah Jio olan ve Epsilon Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, 312 sayfalık Elveda Haziran eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Elveda Haziran ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Elveda Haziran TIKLA PDF İNDİR !

Elveda Haziran Yazarı Kimdir ?

Elveda Haziran yazarı Sarah Jio 'dır. Sarah Jio yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Elveda Haziran PDF indir oku

Elveda Haziran indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Epsilon Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, 312 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Elveda Haziran TIKLA PDF İNDİR !

Elveda Haziran TIKLA PDF İNDİR !

"Ama sana bir tavsiye verecek olsam sadece şunu söylerdim, hayatım: Şanssız bir dönemden geçtiğinde ve işler istediğin gibi gitmediğinde, kendi hikâyenin yazarı olduğunu hatırla. Onu seçtiğin herhangi biriyle, istediğin herhangi bir şekilde yazabilirsin. Ve bu güzel ya da trajik bir hikâye olabilir. Seçim senin."

June Andersen New York'ta yaşayan başarılı bir bankacıdır.
İş hayatında her şey yolunda gitse de özel hayatında bir
şeyler eksiktir. Bu huzursuz ve tekdüze yaşamı aldığı haberle yerle bir olur: Tüm çocukluğunu beraber geçirdiği büyük teyzesi Ruby ölmüştür. Ruby'nin Seattle'daki kitabevi ise June'a miras kalır. Hem kitabevinin geleceğiyle hem de kendi hayatıyla ilgili June'un bir karar vermesi gerekmektedir.

Bu kararı verirken geçmiş ona ışık tutar. Kitabevinde, çocukluğunda sayısız kere dinlediği masalın yazarı ve teyzesi arasındaki mektuplaşmayı öğrenir. New York'tan Seattle'a yaptığı bu yolculukta June kendini, geçmişini ve bildiğini sandığı şeyleri yeniden keşfeder.

Sarah Jio, Amerikan Edebiyatı'nın önemli eseri İyi Geceler

Aydede'den ilham alarak yazdığı bu romanında okurları
June'un gizemli geçmişine ve geleceğine davet ediyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Elveda Haziran TIKLA PDF İNDİR !Elveda Haziran TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Elveda Haziran, Sarah Jio

Yorum Gönder