11 Aralık 2021

Ölümlü Nesneler Jose Saramago Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 8,8 TL
Yazarı: Jose Saramago
Çevirmen: Emrah İmre

Ölümlü Nesneler indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Jose Saramago olan ve Kırmızı Kedi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Ölümlü Nesneler eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ölümlü Nesneler ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ölümlü Nesneler TIKLA PDF İNDİR !

Ölümlü Nesneler Yazarı Kimdir ?

Ölümlü Nesneler yazarı Jose Saramago 'dır. Jose Saramago yazdığı bu eserle Nobel Edebiyat Ödülü almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Ölümlü Nesneler PDF indir oku

Ölümlü Nesneler indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kırmızı Kedi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ölümlü Nesneler TIKLA PDF İNDİR !

Ölümlü Nesneler TIKLA PDF İNDİR !

José Saramago'nun Portekiz'de Salazar diktatörlüğü altında yaşadığı dönemde yazdığı öykülerden oluşan, ülkesinde ilk defa 1975 yılında yayımlanmış Ölümlü Nesneler, büyük ustanın dünya çapında ünlenmesine ve Nobel Ödülü'nün kendisine layık görülmesine sebep olan müthiş ironisinin, muazzam öngörüsünün ve zekice geliştirdiği özgün felsefi mantığının erken dönem örneklerini okurlara sunar. Bir sandalyenin diktatörlükteki kader değiştirici önemi; bütün bir ülkeyi tek bir mezara gömmeye çalışan bir lider; kendi idaresini ele geçirmek isteyen bir araba ya da kimsenin itiraz etmediği baskıcı bir düzene isyan eden nesneler etrafında kurduğu bu öyküler, Saramago'nun külliyatındaki, Ölüm Bir Varmış


Bir Yokmuş ya da Körlük gibi okurların büyük hayranlık duyduğu başyapıtlarının tohumlarını da barındırır.


"Saramago da tıpkı Faulkner gibi, kendi kaynaklarına ve nihai hedefine o kadar güveniyor ki imkânsız olan herhangi bir şeye can verebilir."


-John Updike, New Yorker -


(Tanıtım Bülteninden)

Ölümlü Nesneler TIKLA PDF İNDİR !

30.06.2019

Saramago farkı

6 öyküden oluşan Ölümlü Nesneler'de her bir öyküde baş kahramanlarımız "nesneler." Tüm öyküler kendi içinde o kadar etkileyici ki yine "Bunu nasıl düşündün ey Saramago!" dedirtiyorÖzellikle son öykü Kısas büyük bir ironiyle sorgulama yaptırıp, tokat etkisiyle noktalanıyor.Hayat içinde yanımızda yöremizde bulunan kullandığımız, dokunduğumuz, orda olduğunu unuttuğumuz, sessiz-tepkisiz (ki bir eşyadan başka ne beklenebilir) nesneler Saramago'nun yaratıcı zihninde yeniden anlam bulup adeta kimlik kazanırsa... Öykü ve hikayelerde konulara dair fazlaca detaya girmeyi tercih etmesem de gidişata dair bu minik izahat eşliğinde lütfen okuyun diyorum

Ölümlü Nesneler TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Ölümlü Nesneler, Jose Saramago

Yorum Gönder