4 Aralık 2021

Okuma Üzerine - Edebiyat Dersleri Lafcadio Hearn Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 7,8 TL
Yazarı: Lafcadio Hearn
Çevirmen: Fırat Çakkalkurt

Okuma Üzerine - Edebiyat Dersleri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Lafcadio Hearn olan ve Çınar Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 80 sayfalık Okuma Üzerine - Edebiyat Dersleri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Okuma Üzerine - Edebiyat Dersleri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Okuma Üzerine - Edebiyat Dersleri TIKLA PDF İNDİR !

Okuma Üzerine - Edebiyat Dersleri Yazarı Kimdir ?

Okuma Üzerine - Edebiyat Dersleri yazarı Lafcadio Hearn 'dır. Lafcadio Hearn yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Edebiyat İnceleme türündedir.

Okuma Üzerine - Edebiyat Dersleri PDF indir oku

Okuma Üzerine - Edebiyat Dersleri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Çınar Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 80 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Okuma Üzerine - Edebiyat Dersleri TIKLA PDF İNDİR !

Okuma Üzerine - Edebiyat Dersleri TIKLA PDF İNDİR !

"Ne zaman yeni bir ki­tabın yayımlandığını duyarsanız, eski birini okuyun."

Lafcadio Hearn, çeşitli ülkelerde yaşayıp muhabirlik yaptıktan sonra Japonya'ya yerleşti. Hayatının önemli bir bölümünü Japon kültürüne adadı. Doğaüstü öykülerini bir araya getirdiği Kvaidan adlı başyapıtıyla tarihe geçip "Japonya'nın Poe'su" olarak kabul edildi. Hearn, aynı zamanda önemli bir eğitmendi ve lise ile üniversitelerde ders veriyordu. Bu derslerin metinlerinden derlediğimiz Okuma Üzerine'de hem insanın okuma alışkanlıkları hem de doğaüstü kurgu, yüksek sanat, romantik ve klasik edebiyat gibi konular ele alınıyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Okuma Üzerine - Edebiyat Dersleri TIKLA PDF İNDİR !Okuma Üzerine - Edebiyat Dersleri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Edebiyat İnceleme
Etiketler; Edebiyat, Edebiyat İnceleme, Okuma Üzerine - Edebiyat Dersleri, Lafcadio Hearn

Yorum Gönder