4 Aralık 2021

Annem ve Ben Maya Angelou Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,6 TL
Yazarı: Maya Angelou
Çevirmen: Füsun Turcan Elmasoğlu

Annem ve Ben indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Maya Angelou olan ve Everest Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Annem ve Ben eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Annem ve Ben ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Annem ve Ben TIKLA PDF İNDİR !

Annem ve Ben Yazarı Kimdir ?

Annem ve Ben yazarı Maya Angelou 'dır. Maya Angelou yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Günlük Anı türündedir.

Annem ve Ben PDF indir oku

Annem ve Ben indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Everest Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Annem ve Ben TIKLA PDF İNDİR !

Annem ve Ben TIKLA PDF İNDİR !


MAYA ANGELOU; yazar, şair, şarkıcı, dansçı, koreograf, oyun yazarı, öğretmen... Hollywood'un ilk siyahi kadın yönetmeni, feminist, Malcolm X ve Martin Luther King ile birlikte ırkçılıkla savaşmış bir aktivist.

Edebiyatın yaşayan efsanesi Maya Angelou, ilk kez Türkçeye çevrilen, harika bir üslup ve zarafetle yazılmış bu olağanüstü özyaşamöyküsünde, sıradışı yaşamının en mahrem yanına; annesi ile yaşadığı karmaşık fakat hayranlık uyandırıcı ilişkiye odaklanıyor.

"Afroamerikalı Rönesans kadım" insana yaşama gücü veren ve saf bir güzellik taşıyan sözleriyle, dünyanın her yerinden okurları büyülemeye devam ediyor...
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 152

Baskı Yılı: 2014


Dili: Türkçe
Yayınevi: Everest Yayınları

Annem ve Ben TIKLA PDF İNDİR !

27.09.2020

Bir çırpıda okundu!

O kadar akıcı bir kitap ki elimden bırakmadan bitirdim. Ne kadar kötü şartlarda olursak olalım kendimiz olabilmenin önemini anlatan güzel bir kitap.

Annem ve Ben TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Dünya Günlük Anı, Annem ve Ben, Maya Angelou

Yorum Gönder