4 Aralık 2021

Oblomov - Bez Ciltli İvan Aleksandroviç Gonçarov Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 19,5 TL
Yazarı: İvan Aleksandroviç Gonçarov
Çevirmen: Furkan Özkan

Oblomov - Bez Ciltli indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı İvan Aleksandroviç Gonçarov olan ve Koridor Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, 664 sayfalık Oblomov - Bez Ciltli eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Oblomov - Bez Ciltli ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Oblomov - Bez Ciltli TIKLA PDF İNDİR !

Oblomov - Bez Ciltli Yazarı Kimdir ?

Oblomov - Bez Ciltli yazarı İvan Aleksandroviç Gonçarov 'dır. İvan Aleksandroviç Gonçarov yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Oblomov - Bez Ciltli PDF indir oku

Oblomov - Bez Ciltli indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Koridor Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, 664 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Oblomov - Bez Ciltli TIKLA PDF İNDİR !

Oblomov - Bez Ciltli TIKLA PDF İNDİR !

Oblomov, sınırsız bir hayal gücüne sahip ancak günlerini gerçekleşmeyecek planlar kurarak geçiren, yerinden kalkmamak için hep bir mazereti olan, miskin, ihmalkâr ve kaygısız bir asilzadedir. Toprak köleliğinin son bulmaya yüz tuttuğu bir dönemde Petersburg'daki yeni yaşama ayak uyduramayınca kabuğuna çekilir ve işlerini yattığı yerden yürütmeye çalışır. Ne var ki kendisinden daha tembel olan uşağı Zahar ile can dostu Ştoltz onu toplumsal yaşama çekmeye kararlıdır. Zoraki tanıştığı Olga sayesinde dünyası kısa süreliğine renklenip ruhunda bir uyanış gerçekleşse de bu saf aşk tek başına kabuğunu kırmasını sağlayabilecek, onu Oblomovluğundan çekip çıkarmaya yetecek midir?

Gonçarov'un 1849 yılında kaleme aldığı ve Rusya'nın soylu sınıfını hicveden bu eseri, çağların müzmin hastalığı Oblomovluğu anlatır ve adeta içimize bir ayna tutar. Derin kişilik analizleri ve eşsiz tasvir gücüyle Gonçarov'un ustalığını gösteren bu eseri Furkan Özkan'ın özenli çevirisiyle sunuyoruz.

(Tanıtım Bülteninden)

Oblomov - Bez Ciltli TIKLA PDF İNDİR !

15.11.2020

keyif verici

Keyif verici bir eser , koridor yayıncılığın bez kapak tasarımları gayet güzel olmuş.


13.11.2020

harika tasarım

Koridor yayıncılığı tebrik etmek gerekir. Kitapların bezli ve renkli kitap tasarımları harika.

Oblomov - Bez Ciltli TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Oblomov - Bez Ciltli, İvan Aleksandroviç Gonçarov

Yorum Gönder