10 Aralık 2021

Nietzsche Julian Young Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 61,75 TL
Yazarı: Julian Young
Çevirmen: Bülent O. Doğan

Nietzsche indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Julian Young olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 933 sayfalık Nietzsche eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Nietzsche ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Nietzsche TIKLA PDF İNDİR !

Nietzsche Yazarı Kimdir ?

Nietzsche yazarı Julian Young 'dır. Julian Young yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Biyografi & Oto Biyografi türündedir.

Nietzsche PDF indir oku

Nietzsche indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 933 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Nietzsche TIKLA PDF İNDİR !

Nietzsche TIKLA PDF İNDİR !

Dünya üzerne gelip geçmiş bütün felsefeciler arasında "filozof" hatta "feylosof" tanımına en çok layık olanı herhalde aslen felsefeci değil, klasik filolog olan Friedrich Nietzsche 'dir (1884-1900). Üretken hayatı boyunca Hıristiyanlıkla bütünleşmiş Batı kültürüyle boğuşan Nietzsche bu kültüre bir itirazdan ibaret olan külliyatını kimi zaman yıkıcı ve sert kimi zaman yumuşak ve incelikli ama her zaman çarpıcı üslubuyla kaleme almıştır. Felsefesinin temeli, ne kadar kökleşmiş olursa olsun insanın coşkun enerjisini engelleyen her türlü öğretinin sorgulanıp ayıklanması ve bunun yerine "hayatın olumlanması" dır. Bu kapsamda Apollon- Dionysos ikliği güç istenci, bengi dönüş, üstinsan gibi anahtar kavramlar eşliğinde oluşturduğu felsefesinde kendini Deccal ilan edip Tanrı'nın öldüğünü ileri sürerek Zerdüşt kimliğiyle Batı kültürünü ıslah etmeye girişmiştir.

Nietzsche'nin düşüncelerini döneminin bağlamına (Prusya militarizminin, Darwinci biliminin, antisemitizmin, gençlik ve özgürlük hareketlerinin yükselişi) yerleştiren elinizdeki biyografi, bahtsız filozofun hayatını bütün boyutlarıyla anlatmaktadır. Lou Salome'ye duyduğu umutsuz aşkın kişiliği üzerindeki yakıcı etkisini dile getirmekte kırk dört yaşında aklını yitirmesinin sebeplerini anlamaya çalışmaktadır. Ölümünün ardından düşünsel mirasına el koyan kız kardeşi tarafından çarpıtılarak Nazizme felsefi payanda haline getirilen ve bu prangadan ancak on yıllar sonra kurtulan eserlerini, bütün alt anlamlarıyla birlikte titizlikle ele alıp incelemektedir.

19-20. yüzyıl Alman Felsefesi uzmanı olan yazar Profesör Julian Young, Nietzsche 'nin hayatı ve felsefesine dair bugüne kadar yazılmış bu en kapsamlı biyografisinde özel bir bölümleme yapmıştır. Böylece isteyen okur Nietzsche'nin sadece hayatıyla, isteyen de sadece eserleriyle ilgili bölümleri okuyabilir. Elbette yazarın dileği,ünlü filozofun hem sarsıcı eserlerinin hem de dokunaklı hayatının okunmasıdır.

(Tanıtım Bülteninden)

Nietzsche TIKLA PDF İNDİR !

28.04.2016

Olağanüstü!

Kitabı sipariş ederken tereddütlerim vardı. Daha önce yine İş Bankasından çıkan, serinin ÿ"Immanuel Kantÿ" kitabını okumuş ve beğenmemiştim. Fakat Julian Young farkı olsa gerek, inanılmaz bir kitap buldum karşımda. Her sayfasını büyük bir keyifle çevirdim, Nietzsche´yi bu adamın gözüyle okuyun. Nietzsche´nin hem hayatının, hem de eserlerinin harika bir analizini bulacaksınız! 10 üzerinden 10 olmuş kitap, kesinlikle tavsiye ederim.


24.02.2016

maça gidersiniz ama

tembellerin en klasik bahaneleri kitaplar pahalı.


03.07.2015

fiyat

aynen arkadaşa katılıyorum nedir bu kitabların fiyatları ya milleti zengin mi sanıyor bu yayınevleri şuan almak ve okumak çok istiyorum ama öğrenciyim yemek yemiyorum para biriktiriyorum kitabı alayım diye ama bu kadarıda fazla.

Nietzsche TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Biyografi & Oto Biyografi
Etiketler; Edebiyat, Biyografi & Oto Biyografi, Nietzsche, Julian Young

Yorum Gönder