20 Aralık 2021

Mürebbiye-Türk Edebiyat Klasikleri 2 Hüseyin Rahmi Gürpınar Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 6,5 TL
Yazarı: Hüseyin Rahmi Gürpınar
Çevirmen: Hüseyin Rahmi Gürpınar

Mürebbiye-Türk Edebiyat Klasikleri 2 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Hüseyin Rahmi Gürpınar olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Mürebbiye-Türk Edebiyat Klasikleri 2 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Mürebbiye-Türk Edebiyat Klasikleri 2 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Mürebbiye-Türk Edebiyat Klasikleri 2 TIKLA PDF İNDİR !

Mürebbiye-Türk Edebiyat Klasikleri 2 Yazarı Kimdir ?

Mürebbiye-Türk Edebiyat Klasikleri 2 yazarı Hüseyin Rahmi Gürpınar 'dır. Hüseyin Rahmi Gürpınar yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Klasik türündedir.

Mürebbiye-Türk Edebiyat Klasikleri 2 PDF indir oku

Mürebbiye-Türk Edebiyat Klasikleri 2 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Mürebbiye-Türk Edebiyat Klasikleri 2 TIKLA PDF İNDİR !

Mürebbiye-Türk Edebiyat Klasikleri 2 TIKLA PDF İNDİR !

Matmazel Anjel, doğup büyüdüğü Paris'in kenar mahallelerindeki sefil hayatını geride bırakıp, zengin bir ailenin hanımı olmak konusunda kararlıdır. Anjel'in kaderi İstanbullu Dehri Efendi ailesinden birkaç masumun eğitim ve terbiyesinden sorumlu öğretmen olarak atanmasıyla değişir. Mürebbiyelik Anjel'e istediği kazancı sağlamayınca, evin en küçüğünden en büyüğüne bütün erkeklerini fethetmek için hazırladığı dehşetli programı derhal uygulamaya girişir. Anjel'in odasının bulunduğu koridorda gölgeler dans etmeye başlar. Ev ahalisi giderek birbirine düşer, sınırlar zorlanır ve finalde büyük bir sürpriz beklemektedir. Kendi döneminin Avrupalı romancılarını, filozoflarını yakından takip eden Hüseyin Rahmi, Mürebbiye'de geniş bir kültürel coğrafyaya referanslarla kurgusunun katmanlarını derinleştiriyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Mürebbiye-Türk Edebiyat Klasikleri 2 TIKLA PDF İNDİR !Mürebbiye-Türk Edebiyat Klasikleri 2 TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türk Klasik, Mürebbiye-Türk Edebiyat Klasikleri 2, Hüseyin Rahmi Gürpınar

Yorum Gönder