26 Aralık 2021

Manzaradan Parçalar Orhan Pamuk Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 37,7 TL
Yazarı: Orhan Pamuk
Çevirmen: İshak Reyna

Manzaradan Parçalar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Orhan Pamuk olan ve Yapı Kredi Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Manzaradan Parçalar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Manzaradan Parçalar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Manzaradan Parçalar TIKLA PDF İNDİR !

Manzaradan Parçalar Yazarı Kimdir ?

Manzaradan Parçalar yazarı Orhan Pamuk 'dır. Orhan Pamuk yazdığı bu eserle Nobel Edebiyat Ödülü almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Manzaradan Parçalar PDF indir oku

Manzaradan Parçalar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yapı Kredi Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Manzaradan Parçalar TIKLA PDF İNDİR !

Manzaradan Parçalar TIKLA PDF İNDİR !

Pamuk günlük hayatını, yolculuklarını, okuduklarını, duygularını ve hatıralarını anlatıyor...


Tıraş olmaktan asansöre binmeye, dünyayı çocuk gibi seyretmekten deprem endişelerimize, trafik ve dinden eski yangınlar ve yıkımlara uzanan bu kitap, Orhan Pamuk'un gözünden bakıldığında dünyanın ne kadar ilginç ve yeni olabileceğini bir kere daha kanıtlıyor.


Orhan Pamuk bu kitabında, çocukluğundan başlayarak hayatından, yaşadıklarından bütün içtenliğiyle söz ediyor. Yazarın babasının ölümü, siyasi dertleri, futbol oynarken ya da romanlarını yazarken hissettikleri, tıpkı annesinin sigara böreği yapışı, yaz gecesi bir sivrisineğin hareketleri ve Boğaz gemileri hakkındaki gözlemleri gibi büyük bir manzaranın parçası olarak dikkatle işleniyor. Pamuk İstanbul'dan, Adalar'dan, New York'tan, Venedik ya da Kalküta'dan söz ederken yaptığı gibi, kendi suçluluk duygularından, rüyalarından, eski berberlerden ya da çocukluğunda sokaklarda atıştırdığı şeylerden de bütün dikkatiyle hikâyeler çıkarıyor. Konu ister Binbir Gece Masalları, ister Dostoyevski'nin romanları, ister eski ressamlar, ister Selimiye Camii olsun, Pamuk gözlemlerini, duygularını sıralarken akılda sevdiğimiz bir hikâyecinin tanıdık ve unutulmaz sesi kalıyor.



(Tanıtım Bülteninden)



Manzaradan Parçalar TIKLA PDF İNDİR !Manzaradan Parçalar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Manzaradan Parçalar, Orhan Pamuk

Yorum Gönder