28 Aralık 2021

Makam Odası Linç Barbaros Şansal Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,75 TL
Yazarı: Barbaros Şansal
Çevirmen: Barbaros Şansal

Makam Odası Linç indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Barbaros Şansal olan ve Destek Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Makam Odası Linç eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Makam Odası Linç ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Makam Odası Linç TIKLA PDF İNDİR !

Makam Odası Linç Yazarı Kimdir ?

Makam Odası Linç yazarı Barbaros Şansal 'dır. Barbaros Şansal yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Günlük Anı türündedir.

Makam Odası Linç PDF indir oku

Makam Odası Linç indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Destek Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Makam Odası Linç TIKLA PDF İNDİR !

Makam Odası Linç TIKLA PDF İNDİR !

Yer paspasım verildi ama kovam yok


Bu gece de bir döşeğim var ya artık bana gam yok


Pijama yerine sırtımda linçte yırtılan fanila


Göğsümde koca Atatürk var hâlâ başkasına karnım tok



Barbaros Şansal'ın Kıbrıs'ta derdest edilip Atatürk Havalimanı apronunda aportta bekleyen güruh tarafından linç girişimine uğraması ve sonrasında Silivri Cezaevi'ne kapatılıp aylar sonraki beraatına dek geçen süreci kaleme aldığı "Makam Odası-LİNÇ" hiciv sanatında yepyeni bir çığır açacak anekdotları, aklınızın sınırlarını zorlayacak metaforları ve alegorik üslubuyla elinizden bırakamayacağınız bir Türkiye panoraması sunuyor...



(Tanıtım Bülteninden)



Makam Odası Linç TIKLA PDF İNDİR !

03.10.2017

Barbaros Şansal'ı çok seviyoruz!

Bu kitap Barbaros Şansal'ın, ne yapılsa yapılsın susturulamayacağının kanıtıdır! Var olunuz Sayın Şansal. İdefix'e de bu kitabı bizlerle buluşturduğu için teşekkür ederiz. Saygılarımla.

Makam Odası Linç TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Türk Günlük Anı, Makam Odası Linç, Barbaros Şansal

Yorum Gönder