7 Aralık 2021

Mahkeme Kapısı Sait Faik Abasıyanık Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 8,45 TL
Yazarı: Sait Faik Abasıyanık
Çevirmen: Sait Faik Abasıyanık

Mahkeme Kapısı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Sait Faik Abasıyanık olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Mahkeme Kapısı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Mahkeme Kapısı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Mahkeme Kapısı TIKLA PDF İNDİR !

Mahkeme Kapısı Yazarı Kimdir ?

Mahkeme Kapısı yazarı Sait Faik Abasıyanık 'dır. Sait Faik Abasıyanık yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Mahkeme Kapısı PDF indir oku

Mahkeme Kapısı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Mahkeme Kapısı TIKLA PDF İNDİR !

Mahkeme Kapısı TIKLA PDF İNDİR !
Sait Faik bu kez bir ay boyunca izlediği adliye mahkemelerindeki "tutukluların" öykülerini yazıyor. Bu kişiler Sait Faik'in bildik evreninin bildik yüzleri: kimsesizler, yoksullar, işsizler, balıkçılar, oyun olsun diye hırsızlık yapan çocuklar... Ve öte yanda yargının soğuk yüzünü yansıtmaktan uzak, iyicil yargıçlar çıkar karşımıza. Suçlu olarak mahkemede bulunan çoğu kişiyi, önce insan olduğunu anımsatan ayrıntılarla, onların önce bir oğul ya da bir baba olduğunu vurgulayarak anlatır Sait Faik. Aslında ona göre ortada suç da yoktur, suçlu da. Okura da hepsini tahliye etmek düşer...
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 176

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: İş Bankası Kültür Yayınları Mahkeme Kapısı TIKLA PDF İNDİR !Mahkeme Kapısı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Mahkeme Kapısı, Sait Faik Abasıyanık

Yorum Gönder