4 Aralık 2021

Kızarmış Palamutun Kokusu Engin Geçtan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 19,5 TL
Yazarı: Engin Geçtan
Çevirmen: Engin Geçtan

Kızarmış Palamutun Kokusu indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Engin Geçtan olan ve Metis Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kızarmış Palamutun Kokusu eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kızarmış Palamutun Kokusu ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kızarmış Palamutun Kokusu TIKLA PDF İNDİR !

Kızarmış Palamutun Kokusu Yazarı Kimdir ?

Kızarmış Palamutun Kokusu yazarı Engin Geçtan 'dır. Engin Geçtan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Kızarmış Palamutun Kokusu PDF indir oku

Kızarmış Palamutun Kokusu indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Metis Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kızarmış Palamutun Kokusu TIKLA PDF İNDİR !

Kızarmış Palamutun Kokusu TIKLA PDF İNDİR !
İnsan hiçbir şeyi bıraktığı yerde bulamıyor...

Terk etmiş olduğum ya da terk etmek üzere olduğum insanlar beni terk etmişlerdi... Burada ya da geldiğim yerde de olsam, geçmişi yeniden yakalama umudu boş bir beklenti, insan hiçbir şeyi bıraktığı yerde bulamyor, kızarmış palamutun kokusunu bile...

...Namevcutluğun hüznü, yerini, insanları onların haberi olmadan gözleyebiliyor ve dinleyebiliyor olmanın üstünlüğüne bırakıyor. Bir şeyi kaybedince bir başka şeyi kazanıyor olduğuna inanmak, insan denilen mahlukun kendine karşı çevirdiği hilelerin en acımasızı olmalı. Kendimi, kah o mekanda kah bir diğerinde, kah bu zamanda kah diğer bir zamanda bularak dolaşıyorum. Yazgım beni hangi anda hangi yöne savurmayı uygun görmüşse.
Engin Geçtan



Sayfa Sayısı: 242

Baskı Yılı: 2013


Dili: Türkçe
Yayınevi: Metis Yayıncılık Kızarmış Palamutun Kokusu TIKLA PDF İNDİR !Kızarmış Palamutun Kokusu TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Kızarmış Palamutun Kokusu, Engin Geçtan

Yorum Gönder