4 Aralık 2021

Eve Dönemezsin Selahattin Yusuf Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 21,0 TL
Yazarı: Selahattin Yusuf
Çevirmen: Selahattin Yusuf

Eve Dönemezsin indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Selahattin Yusuf olan ve Turkuvaz Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, 256 sayfalık Eve Dönemezsin eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Eve Dönemezsin ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Eve Dönemezsin TIKLA PDF İNDİR !

Eve Dönemezsin Yazarı Kimdir ?

Eve Dönemezsin yazarı Selahattin Yusuf 'dır. Selahattin Yusuf yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Eve Dönemezsin PDF indir oku

Eve Dönemezsin indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Turkuvaz Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, 256 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Eve Dönemezsin TIKLA PDF İNDİR !

Eve Dönemezsin TIKLA PDF İNDİR !

Kalbi derinden kırıldığında sessizdir insan. Konuşabilmesi için ona yeni bir ses verilir...

Bu romanın adımları dolaşıyor. Yürürken burnunu çekip kendi kendine konuşuyor. Aşk içmiş. Kalbindeki ödemi gözyaşlarıyla çıkarıyor vücudundan.

Dağ kekiği, imkânsız aşk sırtını dönmüş giderken nasıl kokarsa, öyle kokuyor bu roman. Geceleri dolunayın altında uzayıp giden kırların ona arka çıkacağını sanıyor.Kalbindeki elemi kahkahayla çıkarıyor vücudundan.

Bu romanın dili dolaşıyor. Yoksul bir çocuğun, hayallerine ulaşmak için yeni bir sese tutunma çabasını anlatıyor. Küçük yaşta hayat mücadelesini, kan ter içinde bir aşka bağlanma tutkusunu anlatıyor. Sol elinin parmaklarını birleştirip, bir buket gül gibi uzatıyor öğretmenin kızılcık sopasına.

Kış meyvelerinin isimlerini ezberleyemediği için kar altında bekliyor, tek ayak üstünde. Bıçak saplandığı yerden çıkmıyorsa, durup kabzasını süslüyor gülümseyerek.

Aşk içmiş.
Göçük altında kalmış bir roman bu.
Durup durup Selvi diye birine sesleniyor.
Kurtarılmayı değil, anlaşılmayı bekliyor.

Muhtemelen sizden de cesaret alıyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Eve Dönemezsin TIKLA PDF İNDİR !Eve Dönemezsin TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Eve Dönemezsin, Selahattin Yusuf

Yorum Gönder