10 Aralık 2021

Kutup Yıldızı 1 Mehtap Fırat Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 22,5 TL
Yazarı: Mehtap Fırat
Çevirmen: Mehtap Fırat

Kutup Yıldızı 1 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mehtap Fırat olan ve Ephesus Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kutup Yıldızı 1 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kutup Yıldızı 1 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kutup Yıldızı 1 TIKLA PDF İNDİR !

Kutup Yıldızı 1 Yazarı Kimdir ?

Kutup Yıldızı 1 yazarı Mehtap Fırat 'dır. Mehtap Fırat yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Kutup Yıldızı 1 PDF indir oku

Kutup Yıldızı 1 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ephesus Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kutup Yıldızı 1 TIKLA PDF İNDİR !

Kutup Yıldızı 1 TIKLA PDF İNDİR !

Dört hecelik basit bir kelime gibi görünse de, aslında onun hayatında bir dönüm noktasıydı.

Geçmişe dair kırgınlıklarını yetimhanede unutmaya çalışan Nisa, bir gün aynı kaderi paylaştığı arkadaşıyla farklı bir dünyanın kapısını aralar. İki dost, bu kapı aralığından uzatılan sıcacık ellere, kimsesizliğin soğuk rüzgârından korunmak ümidiyle sarılır. Nisa ve Senem sonunda o yetimhane odasının duvarlarına fısıldadıkları hayalleri gerçekleştirme şansı elde ederler.

İki dost, daha önce hiç karşılaşmadıkları sıcaklığın ve zenginliğin onları değiştirmesine izin verecekler mi? Hiç tatmadıkları aşkı yeni hayatlarında bulabilecekler mi?

(Tanıtım Bülteninden)

Kutup Yıldızı 1 TIKLA PDF İNDİR !

07.07.2020

Rabia nur

Çok istediğim kitaplardan biri çok güzel


15.04.2019

Gözde Özdemir

Mükemmel bir şekilde yazılan her zerresini sanki kendim yaşıyormuşcasına kapıldım. O kadar güzelki bi o kadar da sürükleyici yazılmışki inanilmaz. Elimden hiç düşürmek istemediğim kitaplardan. Kutup Yıldızı-1 okuduktan sonra daha Kutup Yıldızı-2 çıkmamıştı bayağ bi bekledim her gün bakıyordum çıktı mı diye. Gerçekten de heyecan vericiydi. Ve sonunda çıktı hiç bekletmeden satın aldım ve kitaplıģımın en baş köşesinde yerini aldı .  Teşekkürler Ephesus Yayınları. Teşekkürler Mehtap Fırat. Teşekkürler Kutup Yıldızı ailesi...

Kutup Yıldızı 1 TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Kutup Yıldızı 1, Mehtap Fırat

Yorum Gönder