9 Aralık 2021

Kurdun Gözleri - Yurtheim Ferhan Yıldız Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 20,8 TL
Yazarı: Ferhan Yıldız
Çevirmen: Ferhan Yıldız

Kurdun Gözleri - Yurtheim indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ferhan Yıldız olan ve Cadı Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 254 sayfalık Kurdun Gözleri - Yurtheim eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kurdun Gözleri - Yurtheim ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kurdun Gözleri - Yurtheim TIKLA PDF İNDİR !

Kurdun Gözleri - Yurtheim Yazarı Kimdir ?

Kurdun Gözleri - Yurtheim yazarı Ferhan Yıldız 'dır. Ferhan Yıldız yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Fantastik türündedir.

Kurdun Gözleri - Yurtheim PDF indir oku

Kurdun Gözleri - Yurtheim indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Cadı Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 254 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kurdun Gözleri - Yurtheim TIKLA PDF İNDİR !

Kurdun Gözleri - Yurtheim TIKLA PDF İNDİR !

Ailelerin kaderinin derebeylerinin, derebeylerinin kaderininse kralların iki dudağının arasında olduğu karanlık ve totaliter bir çağda beklenmedik şekilde yolları kesişen, iki hasım topluluğun, efsanevi bir kurt kültü etrafında oluşturdukları komün hayatı ve kuzey Avrupa'dan Asya'ya doğru çıktıkları fantastik bir yolculuk okuyucuyu bekliyor.

Yazar, ilk eserinde yer yer anakronik ve sıklıkla mitolojik olgulara dayalı bir anlatımla, derin kültürel farklılıklarına rağmen ortaklaşan iki klanın ellerindeki büyük bir hazineyi korumak için giriştikleri mücadeleyi, hayal dünyasının sınırlarına taşıyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Kurdun Gözleri - Yurtheim TIKLA PDF İNDİR !

13.11.2020

Sıradışı bir kurgu ile karşılaştım; etkileyici.

Yazarın ilk kitabı ve sanırım fantastik roman alanında yeni bir bakış açısı kazandırdı okuyucuya. Kurgusu etkileyici, sürükleyici ve betimlemeler oldukça başarılı. Seri olacağını umduğum yurtheim'in yeni kitaplarını şimdiden bekliyorum.

Kurdun Gözleri - Yurtheim TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Fantastik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Fantastik, Kurdun Gözleri - Yurtheim, Ferhan Yıldız

Yorum Gönder