9 Aralık 2021

Çingene-Günümüz Türkçesiyle Ahmet Mithat Efendi Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 7,15 TL
Yazarı: Ahmet Mithat Efendi
Çevirmen: Ahmet Mithat Efendi

Çingene-Günümüz Türkçesiyle indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ahmet Mithat Efendi olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Çingene-Günümüz Türkçesiyle eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Çingene-Günümüz Türkçesiyle ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Çingene-Günümüz Türkçesiyle TIKLA PDF İNDİR !

Çingene-Günümüz Türkçesiyle Yazarı Kimdir ?

Çingene-Günümüz Türkçesiyle yazarı Ahmet Mithat Efendi 'dır. Ahmet Mithat Efendi yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Klasik türündedir.

Çingene-Günümüz Türkçesiyle PDF indir oku

Çingene-Günümüz Türkçesiyle indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Çingene-Günümüz Türkçesiyle TIKLA PDF İNDİR !

Çingene-Günümüz Türkçesiyle TIKLA PDF İNDİR !

Ahmet Mithat Efendi Çingene adlı romanında genç bir beyzadenin güzel bir Çingene kızına aşkını anlatırken konuyu Tanzimat döneminin temel düşünsel eksenlerinden medeniyet ve medenileşme kavramları çerçevesinde ele alır. Eser Çingene sevgili dışında, Hintli bir öğretmen ve Ermeni bir ressamın da dahil olduğu, etnik açıdan heterojen bir çevre içinde kurgulanır. Genç ve zengin Istanbul beyefendisi ile güzel ve yoksul Çingene kızının toplumsal konumlarındaki zıtlık eğitimle, medenileşmek suretiyle aşılabilir mi tartışmaları sürerken o dönemde Çingeneler hakkındaki kimi yanlış önyargılar da yazar tarafından sorgulanır.

(Tanıtım Bülteninden)

Çingene-Günümüz Türkçesiyle TIKLA PDF İNDİR !

16.04.2020

İnceleme

Ahmet Mithat Efendi yine halkı eğitmeyi amaçlamış ve bu kitabında bir beyefendinin bir çingene kızına olan aşkı üzerinden çingeneler hakkında bir sürü bilgi vermiş, insanların çingenelere olan önyargılarını yıkmak istemiş.

Çingene-Günümüz Türkçesiyle TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türk Klasik, Çingene-Günümüz Türkçesiyle, Ahmet Mithat Efendi

Yorum Gönder