21 Aralık 2021

Kış Günlüğü Paul Auster Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,93 TL
Yazarı: Paul Auster
Çevirmen: Seçkin Selvi

Kış Günlüğü indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Paul Auster olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kış Günlüğü eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kış Günlüğü ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kış Günlüğü TIKLA PDF İNDİR !

Kış Günlüğü Yazarı Kimdir ?

Kış Günlüğü yazarı Paul Auster 'dır. Paul Auster yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Günlük Anı türündedir.

Kış Günlüğü PDF indir oku

Kış Günlüğü indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kış Günlüğü TIKLA PDF İNDİR !

Kış Günlüğü TIKLA PDF İNDİR !
Her yazar, kitaplarına kendini de saklar. Ama gün gelir satır aralarında anlatmaktan vazgeçer kendisini. Artık yaş kemale ermiştir. Yaşadıkları, yaşayamadıkları, düşleri, gerçekleri... Hesaplaşma zamanıdır. Paul Auster'ın kendi hikâyesine dönerek yazdığı Kış Günlüğü, sıradan bir yaşamöyküsü değildir, usta bir kalemden çıkmış roman gibi bir yaşamdır.

Yazar bu kitabı neden yazdığını kendi cümleleriyle şöyle açıklar:
"Ne de olsa zaman azalıyor. Belki de şimdilik hikâyelerini bir yana bırakıp hayatının anımsadığın ilk gününden bugüne kadar bu bedenin içinde yaşamanın nasıl bir duygu olduğunu incelemeye çalışsan iyi olur."


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 200

Baskı Yılı: 2011


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 163

Baskı Yılı: 2011


Dili: Türkçe
Yayınevi: Can Yayınları Kış Günlüğü TIKLA PDF İNDİR !

26.01.2013

Akıcı ve Derin

Paul Auster ile geç tanıştım. Onu tanıdığıma çok memnunum. Kendi ile ilgili Içinde ne biriktirmişse hepsini birden dökmüş. Bunu yaparken de tempo hiç düşmüyor. Akıcı ve derin.

Kış Günlüğü TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Dünya Günlük Anı, Kış Günlüğü, Paul Auster

Yorum Gönder