21 Aralık 2021

Derinliğin Keşfi Kojin Karatani Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 19,18 TL
Yazarı: Kojin Karatani
Çevirmen: Kojin Karatani

Derinliğin Keşfi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Kojin Karatani olan ve Metis Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Derinliğin Keşfi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Derinliğin Keşfi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Derinliğin Keşfi TIKLA PDF İNDİR !

Derinliğin Keşfi Yazarı Kimdir ?

Derinliğin Keşfi yazarı Kojin Karatani 'dır. Kojin Karatani yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Edebiyat İnceleme türündedir.

Derinliğin Keşfi PDF indir oku

Derinliğin Keşfi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Metis Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Derinliğin Keşfi TIKLA PDF İNDİR !

Derinliğin Keşfi TIKLA PDF İNDİR !


Japonya'da 1980'lerin başında yayımlanan ve birçok dile çevrilen Derinliğin Keşfi o tarihten beri çeşitli ülkelerdeki "modernlik ve edebiyat" tartışmalarının eksenine oturmuş durumda. Kitabın bu başarısının sağlam bir temeli var. Karatani, bizlerin pek aşina olmadığımız 19. ve 20. yüzyıl Japon edebiyatını yeniden yorumlamakla sınırlamıyor kendini: Buradan hareketle "modernlik", "edebiyat" , "köken", "devlet" gibi kavramların temelinde yatan önkabullerimizi sorgulamayı, bu önkabullerin "ideolojik" doğasını gözler önüne sermeyi amaçlıyor.



Sayfa Sayısı: 240

Baskı Yılı: 2011


Dili: Türkçe
Yayınevi: Metis Yayıncılık

Derinliğin Keşfi TIKLA PDF İNDİR !Derinliğin Keşfi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Edebiyat İnceleme
Etiketler; Edebiyat, Edebiyat İnceleme, Derinliğin Keşfi, Kojin Karatani

Yorum Gönder