11 Aralık 2021

Kırık Şehir Raşel Meseri Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,0 TL
Yazarı: Raşel Meseri
Çevirmen: Raşel Meseri

Kırık Şehir indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Raşel Meseri olan ve Alfa Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, 200 sayfalık Kırık Şehir eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kırık Şehir ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kırık Şehir TIKLA PDF İNDİR !

Kırık Şehir Yazarı Kimdir ?

Kırık Şehir yazarı Raşel Meseri 'dır. Raşel Meseri yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Kırık Şehir PDF indir oku

Kırık Şehir indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Alfa Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, 200 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kırık Şehir TIKLA PDF İNDİR !

Kırık Şehir TIKLA PDF İNDİR !

Tıka basa doygun katmanların altında ezilen bir mega şehirde, sıradan olması beklenen bir gün, gecenin karanlığını devralıyor ve mesaiye güneşsiz başlıyor. Bir kasvet dolanıyor sabahın ıssız caddelerini.

Hava yapışkan, tıpkı dar bir sokakta yatan taze cesedin başından akan kan kadar…

Sonra karaya çalan mor renkteki öfkeli gökler patlıyor, lağımlar fora, sel suları şehrin damarlarında, binalar harabe, insanlar safra, şehir kusuyor…

Havada asılı bir ses, seyrini yitirmiş saniyeler, dakikalar, saatler, gökten martılar yağıyor ve galiba bu sırada kadınlar sistematik olarak erkekleri öldürüyor…

Kırık Şehir, bir noksanlık ya da fazlalık hikâyesi!

Tekinsiz, dis/ütopik, incelikli.

(Tanıtım Bülteninden)

Kırık Şehir TIKLA PDF İNDİR !Kırık Şehir TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Kırık Şehir, Raşel Meseri

Yorum Gönder