11 Aralık 2021

Eşik Irmak Zileli Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 19,2 TL
Yazarı: Irmak Zileli
Çevirmen: Irmak Zileli

Eşik indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Irmak Zileli olan ve Everest Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Eşik eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Eşik ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Eşik TIKLA PDF İNDİR !

Eşik Yazarı Kimdir ?

Eşik yazarı Irmak Zileli 'dır. Irmak Zileli yazdığı bu eserle Yunus Nadi Ödülleri almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Eşik PDF indir oku

Eşik indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Everest Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Eşik TIKLA PDF İNDİR !

Eşik TIKLA PDF İNDİR !

"Öldü dirildi öldü dirildi öldü dirildi


öldü öldü öldü öldü. Kaç kez bilmiyor.


Bir gün, sonuncusunda, dirilmedi.


İşte bunu ummazdı."



Gölgesinde ve Gözlerini Kaçırma romanlarıyla edebiyattaki ilerleyişini emin adımlarla sürdüren Irmak Zileli'nin, Yunus Nadi Roman Ödülü'nü kazanan ilk yapıtı Eşik, 12 Eylül 1980'den iki yıl önce doğan Eylül'ün dünyaya geliş, dünyada oluş ve "var oluş" hikâyesini anlatıyor. Devrimci ve Partili ailesi, iki yıl sonrasını öngörebilseydi, hayatlarında birçok şey daha farklı olurdu. En başta adı…



Eylül, siyasi kimlikleriyle ön saf larda yer alan ailesinin en küçük bireyi olarak ideolojik çatışmalar arasında büyümekte; diğer yandan, yıkılan bir yuvanın enkazı altında kendi yolunu bularak ilerlemeye çalışmaktadır. Eşik'te Eylül'ün gölgesinde, evin kapısından çıkanlar ve bir daha dönmeyenler, siyasetteki eşikler, büyüme eşikleri, karar anları, dayatmalar ve itirazlar, söylenmek istenip de –o eşik atlanamadığı için– bir türlü söylenemeyenler; Türkiye'nin 80'lerde ve sonrasında beklediği o eşik var.



(Tanıtım Bülteninden)



Eşik TIKLA PDF İNDİR !Eşik TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Eşik, Irmak Zileli

Yorum Gönder