31 Aralık 2021

Atillanın Atını Çalan Çocuk Ivan Repila Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,5 TL
Yazarı: Ivan Repila
Çevirmen: Öznur Karakaş

Atillanın Atını Çalan Çocuk indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ivan Repila olan ve Dergah Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 87 sayfalık Atillanın Atını Çalan Çocuk eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Atillanın Atını Çalan Çocuk ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Atillanın Atını Çalan Çocuk TIKLA PDF İNDİR !

Atillanın Atını Çalan Çocuk Yazarı Kimdir ?

Atillanın Atını Çalan Çocuk yazarı Ivan Repila 'dır. Ivan Repila yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Atillanın Atını Çalan Çocuk PDF indir oku

Atillanın Atını Çalan Çocuk indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Dergah Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 87 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Atillanın Atını Çalan Çocuk TIKLA PDF İNDİR !

Atillanın Atını Çalan Çocuk TIKLA PDF İNDİR !

İki kardeş, isimlerini bilmiyoruz. Birisi "Büyük", diğeri "Küçük". Bir kuyuya düşmüşler, kuyuderin ve yiyecek yok, çıkış arıyorlar.
İspanyol yazar Iván Repila, sanki bir Kutsal Kitaptan ya da eski bir destandan çıkmış buanlatısıyla insanın en büyük çaresizlikler karşısında tırnaklarıyla yaşama tutunma iradesine,kardeşliğe ve gerçek fedakârlığa dair bir başyapıt ortaya koyuyor. İnsanlıktan çıkaran koşullaraltında insan olmayı ve dili eldeki imkanlarla yeniden icat eden kardeşlerin çıldırtan çilesine bizişahit kılıyor.Atilla'nın Atını Çalan Çocuk içinizde olduğunu dahi bilmediğiniz bir öfkeyi, benliğinizdeyıllardır taşıdığınızın dahi bilincinde olmadığınız yaraları açığa çıkaracak, sizi diliyle aynı andahem bir masal dünyasına, hem de bir toplama kampının ölümcül sessizliğine taşıyacak.

(Tanıtım Bülteninden)

Atillanın Atını Çalan Çocuk TIKLA PDF İNDİR !Atillanın Atını Çalan Çocuk TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Atillanın Atını Çalan Çocuk, Ivan Repila

Yorum Gönder