22 Aralık 2021

Kibritleri Çok Seven Küçük Kız Gaetan Soucy Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,3 TL
Yazarı: Gaetan Soucy
Çevirmen: Aysel Bora

Kibritleri Çok Seven Küçük Kız indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Gaetan Soucy olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kibritleri Çok Seven Küçük Kız eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kibritleri Çok Seven Küçük Kız ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kibritleri Çok Seven Küçük Kız TIKLA PDF İNDİR !

Kibritleri Çok Seven Küçük Kız Yazarı Kimdir ?

Kibritleri Çok Seven Küçük Kız yazarı Gaetan Soucy 'dır. Gaetan Soucy yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Kibritleri Çok Seven Küçük Kız PDF indir oku

Kibritleri Çok Seven Küçük Kız indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kibritleri Çok Seven Küçük Kız TIKLA PDF İNDİR !

Kibritleri Çok Seven Küçük Kız TIKLA PDF İNDİR !
"Kardeşimle ben kâinatla baş etmek zorunda kaldık, çünkü baba bir sabah, daha gün ağarmadan, ruhunu sessizce teslim etti. (...) Kardeşimle bana parçalanıp dağılmamamız için emirler gerekliydi, bu bizim yapı harcımızdı. Baba olmadan hiçbir şey yapmasını bilmiyorduk. Kendi kendimize yapabildiklerimiz tereddüt etmekten, var olmaktan, korkmaktan, acı çekmekten ibaretti."

Kibritleri Çok Seven Küçük Kız, daha önce iki kitabını yayımladığımız Kanadalı yazar Gaétan Soucy'nin 1998 yılında dünya edebiyat sahnesinde büyük bir heyecan ve beğeni uyandıran hatta bir başyapıt olarak karşılanan ilk romanı. Bir tiran olan babalarının ölümünün ardından, dış dünyayla hiç ilişki kurmadan yaşadıkları malikânenin dışındaki hayatla ve nasıl kullanacaklarını bilemedikleri özgürlükleriyle başa çıkmayı öğrenmeye çalışan iki çocuğun şaşırtıcı ve sarsıcı hikâyesi; istisnai ve olağandışı yazar Soucy'nin edebî dehasının en çarpıcı örneği.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 152

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Can Yayınları Kibritleri Çok Seven Küçük Kız TIKLA PDF İNDİR !

10.07.2019

.tüm yetişkinler için, kısa ve etkileyici bir dram.

kitabın kapağına bakıp gülümsediyseniz, bu son olacak. Çünkü beni 'otomatik portakal'dan sonra bu kadar rahatsız eden, gerim gerim geren bir kitap olmadı. Yazarın; küçük kızın kendi ağzından bir anlatımı tercih etmiş olmasıyla ve bahsedilen sarsıcı olayları masum, abartısız kelimelerle ifade etmesiyle kitap, görüntüsünün aksine güçlenmiş ve devleşmiş olarak okuyucuyu içine alıyor.tüm yetişkinler için, kısa ve etkileyici bir dram.


04.11.2018

Karışık anlatım

Düşünceleri düzensiz halde aktarırken Konudan kopuluyor. Akıcı ama konudan uzaklasıyorum okurken..anlatım yazım çok kotu

Kibritleri Çok Seven Küçük Kız TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Kibritleri Çok Seven Küçük Kız, Gaetan Soucy

Yorum Gönder