8 Aralık 2021

Kayıp Hayaller Kitabı Hasan Ali Toptaş Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 19,8 TL
Yazarı: Hasan Ali Toptaş
Çevirmen: Mesut Varlık

Kayıp Hayaller Kitabı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Hasan Ali Toptaş olan ve Everest Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kayıp Hayaller Kitabı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kayıp Hayaller Kitabı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kayıp Hayaller Kitabı TIKLA PDF İNDİR !

Kayıp Hayaller Kitabı Yazarı Kimdir ?

Kayıp Hayaller Kitabı yazarı Hasan Ali Toptaş 'dır. Hasan Ali Toptaş yazdığı bu eserle Yunus Nadi Ödülleri almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Kayıp Hayaller Kitabı PDF indir oku

Kayıp Hayaller Kitabı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Everest Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kayıp Hayaller Kitabı TIKLA PDF İNDİR !

Kayıp Hayaller Kitabı TIKLA PDF İNDİR ! "...bir yandan da kasaba kırtasiyecilerinden satın alınmış ucuz bir dolmakalemle oturup gecenin bu vaktinde acaba kim yazıyor beni, dedim; sonra bir yandan o vadinin ıslaklığına olanca yalnızlığım, hasretim ve diriliğimle gömülürken bir yandan da, hem kocaman bir bardakla çayını yudumlayıp hem de sigarasını tüttürerek acaba müsveddelerimi kim daktiloya çekiyor şimdi, beni kim diziyor satır satır, ya da çoktan dizilip basıldım da şu anda hangi okurun gözünde tekrar yazılıyorum, dedim..." Hasan Ali Toptaş'ın bazı eserlerinde karşımıza defaatle çıkan Sinemacı Şerif'in "jeneratöründen yükselen pat pat sesleri"yle açılan Kayıp Hayaller Kitabı, kasaba yaşamının kışkırtıcı ve büyülü, asâ tıkırtılarıyla hareketlenen dünyasından sinemanın hayal âlemine kaçan çocukların hikâyesi. Toptaş, kasaba yaşamını baştan sona düpedüz "dönüştürüyor" ve sonra usulca tekrar yerine bırakıveriyor. Üstelik sinemanın; yaşamı, hayal gücümüzü nasıl da dönüştürdüğünü ve bu gücünü edebiyatımızda nadiren karşılaştığımız bir yetkinlikte ortaya koyuyor. "Hasan Ali Toptaş XXI. yüzyılı görebilen ender kalemşorlardandır. Öyküleri, romanları, denemeleri ortadadır. Başarısını da melekesine, sezgisine, eski zaman kâhinlerine has o içrek görüsüne borçludur. -Hüseyin Ferhad, Şark Belleği-

(Tanıtım Bülteninden)

Medya Cinsi: Ciltsiz

Sayfa Sayısı: 310

Ebat: 13x21

İlk Baskı Yılı: 2017

Hamur Tipi: 2.Hamur

Baskı Sayısı: 1. Basım

Kayıp Hayaller Kitabı TIKLA PDF İNDİR !

06.09.2019

edebiyatına aşık olunur

Vay be dedirten cümleler. O ne güzel bir Türkçe, o ne güzel bir anlatım. Aklımı başımdan aldı dersem asla yalan olmaz. Biraz ara vererek okumak zorunda kaldığım için de ayrıca üzüldüm. Nefes almadan okunabilirdi. Kısmet. Bir daha okuyacağım kitapların listesine alındı bu kitap.


29.08.2019

Eh!

Okumaya başlayıp sona gelemeden bırakıp bir türlü kendimde bitirme isteği bulamadığım bir kitap. okuyorsun okuyorsun ... Bana tavsiye eden bir arkadaşım olmasına rağmen ben tavsiye edemiyorum. Ama tabi bir yere varamayan hikayelerden hoşlananlar için durum farklı olabilir!

Kayıp Hayaller Kitabı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Kayıp Hayaller Kitabı, Hasan Ali Toptaş

Yorum Gönder