8 Aralık 2021

Sis Miguel De Unamuno Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 8,45 TL
Yazarı: Miguel De Unamuno
Çevirmen: Miguel De Unamuno

Sis indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Miguel De Unamuno olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Sis eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sis ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sis TIKLA PDF İNDİR !

Sis Yazarı Kimdir ?

Sis yazarı Miguel De Unamuno 'dır. Miguel De Unamuno yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Sis PDF indir oku

Sis indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sis TIKLA PDF İNDİR !

Sis TIKLA PDF İNDİR !

Ne büyük acılar ne de büyük sevinçler öldürür insanları; bu yüzden bu acı ve sevinçler, küçük küçük değersiz şeylerden oluşmuş muazzam bir sisle sarılı gözükürler. Evet, işte hayat dediğin; bir sis olup olacağı! Hayat bir sistir.

Şair García Lorca'nın, yurttaşı Miguel de Unamuno'yu ilk İspanyol diye nitelemesi, yazarın, eserlerinde İspanya insanının psikolojisi ve karakterini ustalıkla belirlemesinden gelir. Unamuno'ya göre hayat ölümlüdür ama sanat hayatı ebedileştirir. Belki tek teselli de budur. Sis'in kahramanı Augusto Perez, bu teselli imkânına işaret etmektedir. Unamuno bir sabah kapısının açıldığını, içeri Perez'in girdiğini hayretle görür. Ve onu öldürmeye karar verir...

Behçet Necatigil'in çevirisiyle sunduğumuz Sis, Unamuno'nun başyapıtlarından.

(Tanıtım Bülteninden)

Sis TIKLA PDF İNDİR !

29.10.2020

OKUNMALI

Muhteşem bir postmodernism örneği kitap. Yazar, karakter ve okuyucu arasında entresan bir oluşuyor çok severek okuyorsunuz


20.10.2020

Kesinlikle Okumalısınız

Okuduğum en güzel kitaplardan bir tanesi. Yazarı bu kitapla tanıdım ve gerçekten baş ucu kitabım oldu. Mutlaka tavsiye ediyorum.


10.04.2020

Şiirsel Dil

Unamuno'nun okuduğum ilk eseri. Behçet Necatigil çevirisi olması dolayısıyla Can Yayınlarını tercih ettim. Şiirsel bir dil var, çevirinin de bunu koruduğunu, ya da bir şiirsel soluk getirdiğini söylemek isterim. Mutlaka okunmalı...

Sis TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Sis, Miguel De Unamuno

Yorum Gönder