4 Aralık 2021

Kaçış Rampası Halil Yörükoğlu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,2 TL
Yazarı: Halil Yörükoğlu
Çevirmen: Halil Yörükoğlu

Kaçış Rampası indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Halil Yörükoğlu olan ve Sel Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, 79 sayfalık Kaçış Rampası eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kaçış Rampası ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kaçış Rampası TIKLA PDF İNDİR !

Kaçış Rampası Yazarı Kimdir ?

Kaçış Rampası yazarı Halil Yörükoğlu 'dır. Halil Yörükoğlu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Kaçış Rampası PDF indir oku

Kaçış Rampası indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Sel Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, 79 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kaçış Rampası TIKLA PDF İNDİR !

Kaçış Rampası TIKLA PDF İNDİR !

Başkalarının fotoğraflarında kendi öyküsünü arayan yaşlı adam, yıllarca eliyle tuttuğu balıkların âhına uğrayan balıkçı, yaşarken ölüm ilanını veren yaslı baba. Garsonlar, berberler, taksi şoförleri, plazalarda ya da derme çatma batakhanelerde ömür tüketenler... Halil Yörükoğlu farklı dünyalardan seçtiği karakterleri bir tüy hafifliğinde ağırlıyor öykülerinde. Günlük yaşamın görünmez parmaklıkları arasına sıkışmış olan insanı, sesini hiç yükseltmeden, bir o kadar da incelikli ve dokunaklı resmediyor. Çünkü yazarın dediği gibi, ecel çayı akıp giderken zaman geçiyor ve kâinat boşluk kaldırmıyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Kaçış Rampası TIKLA PDF İNDİR !

21.11.2020

Yalın ama derin bir anlatım

Gündelik hayattan sıradan kişilerin samimi hikayeleri. Biraz Sait Faik tadında ama kendine de has bir kalem. Aforizmasız, sadece hikayenin gücü.

Kaçış Rampası TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Kaçış Rampası, Halil Yörükoğlu

Yorum Gönder