4 Aralık 2021

Hayvan Mezarlığı - Gecenin Pençesi Stephen King Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 22,0 TL
Yazarı: Stephen King
Çevirmen: Mehmet Harmancı

Hayvan Mezarlığı - Gecenin Pençesi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Stephen King olan ve Altın Kitaplar yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Hayvan Mezarlığı - Gecenin Pençesi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Hayvan Mezarlığı - Gecenin Pençesi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Hayvan Mezarlığı - Gecenin Pençesi TIKLA PDF İNDİR !

Hayvan Mezarlığı - Gecenin Pençesi Yazarı Kimdir ?

Hayvan Mezarlığı - Gecenin Pençesi yazarı Stephen King 'dır. Stephen King yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Korku Gerilim türündedir.

Hayvan Mezarlığı - Gecenin Pençesi PDF indir oku

Hayvan Mezarlığı - Gecenin Pençesi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Altın Kitaplar yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Hayvan Mezarlığı - Gecenin Pençesi TIKLA PDF İNDİR !

Hayvan Mezarlığı - Gecenin Pençesi TIKLA PDF İNDİR !
Bu eseri beyazperdeye de aktarıldı. Film, bütün dünyada yankılar yaratmaya devam ediyor.Dr. Louis Creed ve ailesi eski kızılderili mezarlığındaki ruhların gazabına uğramışlardı... Bunun elbette nedenleri olmalıydı!...STEPHEN KiNG okurlarını, doğaüstü olaylarla bezenmiş heyecanların doruğuna götürüyor.



Sayfa Sayısı: 399

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Altın Kitaplar Hayvan Mezarlığı - Gecenin Pençesi TIKLA PDF İNDİR !

07.11.2020

tavsiye

filmi kadar güzel kaybettiğim için yeniden alıyorum


25.09.2020

Beklentimi karşılayamadı

Okuduğum ilk Stephen King romanıydı sanırım fazla yüksek beklentilerle okuduğum için hep daha gerilimli bir şeyler olmasını bekledim, ama olmadı.


27.07.2020

Mükemmel!

Bence yazarın başyapıtlarından. Her ne kadar Stephen King korku yazarı diye bilinse de çoğu yazarın asla yakalayamadığı duygu yoğunluğunu yaşatır. Stephen King okumaya yeni başlayacaklar için bu kitap iyi bir başlangıç olacaktır bence.

Hayvan Mezarlığı - Gecenin Pençesi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Korku Gerilim
Etiketler; Edebiyat, Roman, Korku Gerilim, Hayvan Mezarlığı - Gecenin Pençesi, Stephen King

Yorum Gönder