5 Aralık 2021

İyi Kalpli Erendira Gabriel Garcia Marquez Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,65 TL
Yazarı: Gabriel Garcia Marquez
Çevirmen: İnci Kut

İyi Kalpli Erendira indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Gabriel Garcia Marquez olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık İyi Kalpli Erendira eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. İyi Kalpli Erendira ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
İyi Kalpli Erendira TIKLA PDF İNDİR !

İyi Kalpli Erendira Yazarı Kimdir ?

İyi Kalpli Erendira yazarı Gabriel Garcia Marquez 'dır. Gabriel Garcia Marquez yazdığı bu eserle Nobel Edebiyat Ödülü almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

İyi Kalpli Erendira PDF indir oku

İyi Kalpli Erendira indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
İyi Kalpli Erendira TIKLA PDF İNDİR !

İyi Kalpli Erendira TIKLA PDF İNDİR !
İyi Kalpli Erendira ile İnsafsız Büyükannesinin İnanılmaz ve Acıklı Öyküsü", bir öykü derlemesi değil. Gabriel Garcia Marquez'in 1972 yılında yazıp bir araya getirdiği öyküler kitabına verdiği ad bu. Yedi öykü var bu kitapta. Kitaba adını veren son öyküye kısa roman da diyebiliriz. Bu öyküleri yazdığında Gabriel Garcia Marquez, ünlü "Yüzyıllık Yalnızlık" adlı başyapıtını yazmış, yazarlığının doruğuna çıkmıştı. Gabriel Garcia Marquez'in keşfettiği ve kendinden sonra pek çok yazarı etkileyen "büyülü gerçekçilik", bu öykülerde bütün boyutlarıyla görülür. Özellikle kitaba adını veren "İyi Kalpli Erendira"da saflık ve kötülük, aşk ve nefret, somut birer kişilik kazanırken, öykü de gitgide ortaçağ destanlarına, halk ozanlarının türkülerine benzemeye başlar. Ülkemizde çok sevilen bu ünlü Kolombiyalı yazarın İspanyolca aslından çevrilen bu birbirinden güzel öykülerini kıvançla sunuyoruzİyi kalpli Erendira ile İnsafsız Büyükannesinin İnanılmaz ve Acıklı Öyküsü, bir öykü derlemesi değil. Gabriel Garcia Marquez'in 1972 yılında yazıp bir araya getirdiği öyküler kitabına verdiği ad bu. Yedi öykü var bu kitapta. Kitaba adını veren son öyküye kısa roman da diyebiliriz.



Sayfa Sayısı: 148

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Can Yayınları İyi Kalpli Erendira TIKLA PDF İNDİR !

07.07.2020

Mutlaka okunmalı

Çok güzel mutlaka okunmalı

İyi Kalpli Erendira TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, İyi Kalpli Erendira, Gabriel Garcia Marquez

Yorum Gönder