5 Aralık 2021

Adanmışlık Patti Smith Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,9 TL
Yazarı: Patti Smith
Çevirmen: Seda Ersavcı

Adanmışlık indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Patti Smith olan ve Domingo Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Adanmışlık eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Adanmışlık ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Adanmışlık TIKLA PDF İNDİR !

Adanmışlık Yazarı Kimdir ?

Adanmışlık yazarı Patti Smith 'dır. Patti Smith yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Günlük Anı türündedir.

Adanmışlık PDF indir oku

Adanmışlık indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Domingo Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Adanmışlık TIKLA PDF İNDİR !

Adanmışlık TIKLA PDF İNDİR !

"Adanmışlık tek oturuşta bitirilecek kadar keyifli, kendini tekrar okutacak kadar tesirli. Kısa süreliğine de olsa, Patti Smith'le vakit geçirmek bir ayrıcalık."

- Suzi Feay, Financial Times -

İnsan neden yazma mecburiyeti duyar? Başkalarının isteklerine rağmen neden kendini ayrı tutar, üzerine bir koza örer, yalnızlığa dalar? Virginia Woolf 'un odası vardı. Proust'un kapalı pencereleri. Marguerite Duras'ın sessiz evi. Dylan Thomas'ın mütevazı kulübesi. Hepsi de kelimelerle dolacak bir boşluk peşinde. Bakir topraklara nüfuz edecek, sahipsiz şifreleri kıracak, sonsuz olanı ifade edecek kelimelerle.

Adanmışlık'ta çağımızın en ilham verici sanatçılarından biri sakınmadan defterlerini açıyor, kendi yaratım sürecinin yanı sıra neden yazdığımızı da gözler önüne seriyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Kapak görseli: David Gahr/Getty

Adanmışlık TIKLA PDF İNDİR !

16.08.2019

rahatlatıcı bir yolucuğa çıkmak gibi

M Treni'nden sonra tarzını sevdiğim için yazarı takibe aldım, bu kitabı da hemen ilgimi çekti insanın kafasını rahatlatan yer, müzik tavsiyeleri veren kitaplar


23.11.2018

Şahane bir kitap / Kötü bir tercüme

Maalesef M Treni gibi Adanmışlık'da çok özensiz tercüme  tercime edilmiş.

Adanmışlık TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Dünya Günlük Anı, Adanmışlık, Patti Smith

Yorum Gönder