1 Aralık 2021

Işık Bahçeleri Amin Maalouf Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,3 TL
Yazarı: Amin Maalouf
Çevirmen: Amin Maalouf

Işık Bahçeleri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Amin Maalouf olan ve Yapı Kredi Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Işık Bahçeleri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Işık Bahçeleri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Işık Bahçeleri TIKLA PDF İNDİR !

Işık Bahçeleri Yazarı Kimdir ?

Işık Bahçeleri yazarı Amin Maalouf 'dır. Amin Maalouf yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Işık Bahçeleri PDF indir oku

Işık Bahçeleri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yapı Kredi Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Işık Bahçeleri TIKLA PDF İNDİR !

Işık Bahçeleri TIKLA PDF İNDİR !
Çağdaşımız Mani... Hoşgörü peygamberi Mani...
Amin Maalouf diğer romanlarında olduğu gibi yine bir karakterin yaşamı üzerinden dünyaya açılarak yapıtını kuruyor. Mani'nin inancı ve öyküsü Hıristiyanlık çağının şafağında, İsa'nın ölümünden iki yüz yıl sonra başlar. Bizim çağımızın da kahramanı olabilecek Mani, yaşam öyküsüyle, son nefesine kadar savunduğu inancının oluşturduğu kişisel tarihiyle, o dönemden yani II. yüzyıldan beri hala varolan politik sorunlara da işaret etmiş oluyor.

Mani'den bugüne, 'sanat ve coşku kaynağı olan kitaplarından, bağışlayıcı dininden, coşkulu arayışlarından, insan, doğa ve tanrısallık arasında uyum isteyen çağrısından geriye' çok az şey kalmış olsa da; bağnazlık ve iktidar hırsı yapıtını yok etmeye çalışsa da Amin Maalouf onun Aydınlıklar'a açılan inancını ele alıyor ve Mani'nin öyküsüyle bugüne 'ışık' tutuyor.



Sayfa Sayısı: 244

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Yapı Kredi Yayınları Işık Bahçeleri TIKLA PDF İNDİR !

23.08.2020

Tarih biraz da romanlardan öğrenilir

Maniheizmin doğuşu, özellikleri ve devrin sasanî imparatorluğunun siyasal durumu hakkında bilgi edinmek isteyenler için çok güzel bir takviye kaynak niteliğinde.


22.03.2015

dinler tarihi

elbette bilimsel değil kurgusal bir eser ama ortadoğu dinlerinin hangi ortamlarda nasıl doğduğunu anlamaya teşvik ediyor, yardımcı oluyor.


23.11.2011

trajedik bir hikaye

Manyak kelimesinin etimolojik tarihini, bir insanın trajedik hikayesi içerisinde anlatıyor.

Işık Bahçeleri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Işık Bahçeleri, Amin Maalouf

Yorum Gönder