1 Aralık 2021

Bitmeyen Kavga John Steinbeck Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 28,0 TL
Yazarı: John Steinbeck
Çevirmen: Gün Zileli

Bitmeyen Kavga indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı John Steinbeck olan ve Sel Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Bitmeyen Kavga eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bitmeyen Kavga ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bitmeyen Kavga TIKLA PDF İNDİR !

Bitmeyen Kavga Yazarı Kimdir ?

Bitmeyen Kavga yazarı John Steinbeck 'dır. John Steinbeck yazdığı bu eserle Nobel Edebiyat Ödülü almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Bitmeyen Kavga PDF indir oku

Bitmeyen Kavga indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Sel Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bitmeyen Kavga TIKLA PDF İNDİR !

Bitmeyen Kavga TIKLA PDF İNDİR !
Eserlerinde işçi sınıfının gündelik ilişkilerini, yaşam koşulları ve mücadelelerini, çağımızın toplumsal meselelerini tüm insani ayrıntılarıyla resmederek haklı ününe kavuşmuş olan John Steinbeck, büyük romanı Bitmeyen Kavga'da destansı bir direnişi konu alıyor. Son derece zor koşullarda yaşayan ve aldıkları ücretle karınlarını bile doyuramayan meyve toplayıcıları örgütlenerek ellerindeki yegâne silah olan greve başvururlar. Kapitalist toprak sahipleri ise mücadelenin yayılmasını engellemekte kararlıdır. Çok güçlü ve kendilerinden emindirler, işçilerin örgütlenmesini yeri gelirse kanla, yeri gelirse grev liderlerini satın alarak yıkmaya hazırdırlar, fakat hesaba katmadıkları bir unsur vardır.

İnsanlığın bitmeyen kavgasını tüm gerçekliğiyle resmederek bir destana dönüştüren Steinbeck, kapitalist düzenin dayanaklarını derinden sarsan, kuşaklar boyunca başkaldıranlara esin kaynağı olan bir roman yaratırken mücadelenin açmazlarını da sergilemekten geri durmuyor.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 316

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Sel Yayıncılık Bitmeyen Kavga TIKLA PDF İNDİR !

04.11.2020

Kitap yorumu

Elinizden bırakmayacağıniz mükemmel bir kitap


04.11.2020

yorum

Steinbeck'in insanı derinden etkileyen başka bir başyapıtı. Fareler ve İnsanlar, Cennetin Doğusu ve Gazap Üzümleri ile beraber, yeri çok farklı olan roman


14.08.2020

İşçilerin mücadelesi

İşçilerin mücadelesini en güzel şekilde anlatan, okurken elimden bırakamadığım bir roman.

Bitmeyen Kavga TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Bitmeyen Kavga, John Steinbeck

Yorum Gönder