28 Aralık 2021

İshak Onat Kutlar Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 7,8 TL
Yazarı: Onat Kutlar
Çevirmen: Onat Kutlar

İshak indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Onat Kutlar olan ve Yapı Kredi Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık İshak eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. İshak ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
İshak TIKLA PDF İNDİR !

İshak Yazarı Kimdir ?

İshak yazarı Onat Kutlar 'dır. Onat Kutlar yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Öykü türündedir.

İshak PDF indir oku

İshak indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yapı Kredi Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
İshak TIKLA PDF İNDİR !

İshak TIKLA PDF İNDİR !

"Bir sürü ölmüş kedi ile bir arada yaşamayı seveno eski dostumuzu uzun uzun hatırlamakta ne yarar var. Şimdi onun saçları uzamıyor. Hiçbir şeyden haberi yok. Belki de uzun bir uykuya yatmıştır. Öyleyse rahatça giyinebilir, sokağa çıkabilirim."

O'nun artık saçları uzamıyor. Ama okuyanın içindebir bıçak yarası gibi derin izler bırakan öyküleri,geçmiş yıllardan gelip gelecek yıllara uzanıyor. Yılların kapıları İshak'a hep açık kalacak.

(Tanıtım Bülteninden)

İshak TIKLA PDF İNDİR !

02.07.2019

Sabırla Okumak Gerek

Küçük hacmine rağmen büyük bir öykü kitabı İshak. Sinemacı kimliğiyle tanınmış Onat Kutlar 'ın Türk öykücülüğünde kalıcı bir yer edinmiş yegane kitabı. İmgelerle yüklü anlatımı biraz yadırgatıcı gelebilir ama sabırla okumak lazım. Vüs'at Bener'in anlatım tarzını hatırlatan bir kitap. Gelip geçen zamanın, anıların bıraktığı tortunun izini süren, tekrar hatırlatan ve yer yer gerçeküstü ögeler barındıran heyecan verici bir eser. Arı dili yanında müthiş imgesel betimlemelerinin tadına varmak gerek.

İshak TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Öykü
Etiketler; Edebiyat, Türk Öykü, İshak, Onat Kutlar

Yorum Gönder