28 Aralık 2021

Artamonovlar Maksim Gorki Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,7 TL
Yazarı: Maksim Gorki
Çevirmen: Ayşe Hacıhasanoğlu

Artamonovlar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Maksim Gorki olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Artamonovlar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Artamonovlar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Artamonovlar TIKLA PDF İNDİR !

Artamonovlar Yazarı Kimdir ?

Artamonovlar yazarı Maksim Gorki 'dır. Maksim Gorki yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Artamonovlar PDF indir oku

Artamonovlar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Artamonovlar TIKLA PDF İNDİR !

Artamonovlar TIKLA PDF İNDİR !

Keskin gözlemciliği, capcanlı karakterler yaratma yeteneği ve Rus toplumunun alt sınıflarına ilişkin bizzat deneyime dayanan eşsiz bilgisiyle döneminin en önemli edebi kişiliklerinden biri olan Gorki, devrimden sonra da 1917 öncesi döneme ilgisini kaybetmeyen Sovyet yazarlarındandır. Gorki 1925 yılında yayımlanan, en etkileyici ve en dramatik romanı olarak nitelenen Artamonovlar'da, devrim öncesi Rus kapitalizminin yükseliş ve çöküşünü işler. Toprak köleliğinin kalkmasından sonra özgürlüğüne kavuşan İlya Artamonov kendi işini kurar ve oğullarına çok çalışma ve alçakgönüllülük gibi değerleri aktarmaya çalışır. Gorki bu aile destanında Artamonovların küçük bir fabrikayla başlayıp işini büyüten eğitimsiz ama güçlü ve girişimci büyükbabadan, entelektüel ve devrimci toruna uzanan üç kuşaklık öyküsünü anlatır.



(Tanıtım Bülteninden)



Artamonovlar TIKLA PDF İNDİR !Artamonovlar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Artamonovlar, Maksim Gorki

Yorum Gönder