21 Aralık 2021

Isabelle Andre Gide Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 8,78 TL
Yazarı: Andre Gide
Çevirmen: Andre Gide

Isabelle indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Andre Gide olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 120 sayfalık Isabelle eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Isabelle ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Isabelle TIKLA PDF İNDİR !

Isabelle Yazarı Kimdir ?

Isabelle yazarı Andre Gide 'dır. Andre Gide yazdığı bu eserle Nobel Edebiyat Ödülü almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Isabelle PDF indir oku

Isabelle indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 120 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Isabelle TIKLA PDF İNDİR !

Isabelle TIKLA PDF İNDİR !

Gérard'ın araştırma yapmak için geldiği Quartfourche Şatosu, genç adamı romantik bir serüvene davet eder. Şatonun küçük sakini Casimir, geçmişe açılan bir kapının anahtarıdır. Gérard, çocuğun annesinin portresine tutkuyla âşık olur ve bu kadının evden ayrılışının ardındaki sır perdesini aralamaya girişir. Görünüşe aldanan hayalperestlerin bazı perdeleri açmaması gerektiğini öğrenecektir. Isabelle, köklü bir ailenin ve köklü bir şatonun çöküşlerini paralel olarak anlatan bir kısa roman.

(Tanıtım Bülteninden)

Isabelle TIKLA PDF İNDİR !Isabelle TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Isabelle, Andre Gide

Yorum Gönder