21 Aralık 2021

80 Günde Devri Alem Jules Verne Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,4 TL
Yazarı: Jules Verne
Çevirmen: Ayşe Meral

80 Günde Devri Alem indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Jules Verne olan ve Alfa Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık 80 Günde Devri Alem eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. 80 Günde Devri Alem ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
80 Günde Devri Alem TIKLA PDF İNDİR !

80 Günde Devri Alem Yazarı Kimdir ?

80 Günde Devri Alem yazarı Jules Verne 'dır. Jules Verne yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

80 Günde Devri Alem PDF indir oku

80 Günde Devri Alem indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Alfa Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
80 Günde Devri Alem TIKLA PDF İNDİR !

80 Günde Devri Alem TIKLA PDF İNDİR !


İngiliz centilmen Phileas Fogg, üye olduğu kulüpteki arkadaşlarıyla 80 günde dünyanın etrafını dolaşacağına dair iddiaya girer. Uşağı Parisli Passepartout'yu yanına alarak hiç vakit kaybetmeden yola çıkar. Bahsi kazanabilmesi için 21 Aralık 1872 Cumartesi günü saat 20:45'te kulüpte olması gerekmektedir!

İngiltere Bankası'nın gözüpek hırsızı olduğu sanılan Phileas Fogg, bütün yolculuğu boyunca tutuklama emri bir türlü eline geçmediği için onu tutuklamayı başaramayan müfettiş Fix tarafından takip edilecektir. Passepartout ve inatçı Fix, içinden geçtiği ülkeler, çeşit çeşit maceralar, sayısız engelleri atlatmak için uygulanan stratejiler, asla İngiliz soğukkanlılığından taviz vermeyen Phileas Fogg'un zamana karşı mücadelesi, 80 Günde Devri Alem'i yazarın en iyi romanlarından birisi yaptı ve okurların ilgisi 1873'deki ilk baskısından bu yana hiç azalmadı.
(Tanıtım Bülteninden)

80 Günde Devri Alem TIKLA PDF İNDİR !80 Günde Devri Alem TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, 80 Günde Devri Alem, Jules Verne

Yorum Gönder