11 Aralık 2021

İnsanlık Deneyi Erbuğ Kaya Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 20,8 TL
Yazarı: Erbuğ Kaya
Çevirmen: Erbuğ Kaya

İnsanlık Deneyi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Erbuğ Kaya olan ve Doğan Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, 160 sayfalık İnsanlık Deneyi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. İnsanlık Deneyi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
İnsanlık Deneyi TIKLA PDF İNDİR !

İnsanlık Deneyi Yazarı Kimdir ?

İnsanlık Deneyi yazarı Erbuğ Kaya 'dır. Erbuğ Kaya yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

İnsanlık Deneyi PDF indir oku

İnsanlık Deneyi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Doğan Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, 160 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
İnsanlık Deneyi TIKLA PDF İNDİR !

İnsanlık Deneyi TIKLA PDF İNDİR !

21 Ağustos 2055 günü saat 14:55'te Havva dünyaya merhaba dedi. O gün ekipteki herkes, üniversite yönetimi ve şirketin kontrolörleri oradaydı. Ben, bebeğinin doğum haberini heyecanla koridorda bekleyen babaydım.

… Onu çalıştırdık. Ben monitörünün önüne geçtim. Grafik motoruna yüklenmek istemediğimizden minimumda tutuğumuz köşeli sanal kadın yüzü görünür oldu. Kalbimin etrafındaki kuşlar arsızca kanat çırpıyorlardı. Yüz gülümsedi. Mekanik robotumsu kadın sesi, "Merhaba dünya" dedi.

Ayrıcalıklı site hayatından kaçıp hurdalıkta bir otobüste benzersiz dostluklar kuran beş çocuk geleceği tamamıyla değiştireceklerinden habersizdi…

Üniversitede yolları ayrılan dostlardan Bekir ile Cengiz dünyada duyguları olan ilk yapay zekâyı, Havva'yı geliştirecekler, yaratma coşkusunun ardından yaşananlar hem beş arkadaşı hem dünyayı bambaşka bir yere sürükleyecekti…

Erbuğ Kaya heyecanlı bir gelecek kurgusu içinde, dostluğu, aşkı, yaratıcılığı, insan olmanın anlamını sorguluyor.

(Tanıtım Bülteninden)

İnsanlık Deneyi TIKLA PDF İNDİR !İnsanlık Deneyi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, İnsanlık Deneyi, Erbuğ Kaya

Yorum Gönder