11 Aralık 2021

İnsanlığın Yıldızının Parladığı Anlar - On Dört Tarihsel Minyatür Stefan Zweig Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,35 TL
Yazarı: Stefan Zweig
Çevirmen: Kasım Eğit

İnsanlığın Yıldızının Parladığı Anlar - On Dört Tarihsel Minyatür indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Stefan Zweig olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık İnsanlığın Yıldızının Parladığı Anlar - On Dört Tarihsel Minyatür eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. İnsanlığın Yıldızının Parladığı Anlar - On Dört Tarihsel Minyatür ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
İnsanlığın Yıldızının Parladığı Anlar - On Dört Tarihsel Minyatür TIKLA PDF İNDİR !

İnsanlığın Yıldızının Parladığı Anlar - On Dört Tarihsel Minyatür Yazarı Kimdir ?

İnsanlığın Yıldızının Parladığı Anlar - On Dört Tarihsel Minyatür yazarı Stefan Zweig 'dır. Stefan Zweig yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

İnsanlığın Yıldızının Parladığı Anlar - On Dört Tarihsel Minyatür PDF indir oku

İnsanlığın Yıldızının Parladığı Anlar - On Dört Tarihsel Minyatür indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
İnsanlığın Yıldızının Parladığı Anlar - On Dört Tarihsel Minyatür TIKLA PDF İNDİR !

İnsanlığın Yıldızının Parladığı Anlar - On Dört Tarihsel Minyatür TIKLA PDF İNDİR !
İnsanlığın Yıldızının Parladığı Anlar, insanlık tarihine yön vermiş belirleyici anlar üstüne kısa denemelerden oluşuyor. Stefan Zweig, çevrele-rindeki geçici koşulların dayattığı sınırları aşabilmiş Fatih Sultan Mehmed, Händel, Dostoyevski, Tolstoy, Lenin gibi "yaratıcı birey-ler"in o benzersiz "anlarını" anlatıyor. En iyisi, kendisinden dinleyelim:
Çağları aşan bir kararın bir tek takvime, bir tek saate, çoğu kez de yalnızca bir tek dakikaya sıkıştırıldığı trajik ve yazgıyı belirleyici anlara, bireylerin yaşamında ve tarihin akışı içinde çok ender rastlanır. Ben böyle anları İnsanlığın Yıldızının Parladığı Anlar diye adlandırdım; çünkü onlar, tıpkı yıldızlar gibi, hiç değişmeden geçmişin karanlığına ışık tutmaktadırlar... Olayları anlatırken, gerçekleri değiştirmedim, kendi katkılarımla renklendirip zenginleştirmedim. Çünkü tarih, kusursuzluğa ulaştığı böylesine eşsiz anlarda, kendisine yardım için uzatılan ellere gereksinim duymaz.


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 239

Baskı Yılı: 2016


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 201

Baskı Yılı: 2000


Dili: Türkçe
Yayınevi: Can Yayınları İnsanlığın Yıldızının Parladığı Anlar - On Dört Tarihsel Minyatür TIKLA PDF İNDİR !

16.10.2019

Pisman olunmayacak eser

Olaylarin anlatımındaki o muazzam akıcılık harika. Kitapta farklı farklı olaylar birbirini izlerken sanki hepsi bir bütünmüş gibi hemen bir diğerinde ne oluyor? acaba diye merak içinde okudum. Çokça etkileyici Zweig eseri!


14.07.2019

Altın Zweig

Hani bir kumaşcı en iyi kumaştan anlar ya görür görmez ; bir kuyumcu gerçek elması anlar ilk bakışta ; bu kitabın daha ilk sayfasında nasıl bir yazar dedirtiyor Zweig. Ve çok kaliteli bir kumaş.  Ayrıntılı bilgi , akıcı anlatım , detayları hiç sıkmadan hikayeye yedirebilmesi, hani bazı insanları ağzımız açık dinleriz işte öyle dinliyoruz ustayı.


17.12.2018

Okunmalı

Bana tarih okumayı sevdiren bir kitap buldum sonunda.. Fatih Sultan Mehmet'ten Dostayevski'ye, Tolstoy'dan Lenin'e bir çok sanatçı ve siyasetçi hakkında sürükleyici denemeler.. Zweig bu 14 tarihsel anı çok güzel aktarmış..

İnsanlığın Yıldızının Parladığı Anlar - On Dört Tarihsel Minyatür TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, İnsanlığın Yıldızının Parladığı Anlar - On Dört Tarihsel Minyatür, Stefan Zweig

Yorum Gönder