8 Aralık 2021

İngiliz Edebiyatı 101 Brian Boone Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 21,0 TL
Yazarı: Brian Boone
Çevirmen: Brian Boone

İngiliz Edebiyatı 101 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Brian Boone olan ve Say Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık İngiliz Edebiyatı 101 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. İngiliz Edebiyatı 101 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
İngiliz Edebiyatı 101 TIKLA PDF İNDİR !

İngiliz Edebiyatı 101 Yazarı Kimdir ?

İngiliz Edebiyatı 101 yazarı Brian Boone 'dır. Brian Boone yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Edebiyat İnceleme türündedir.

İngiliz Edebiyatı 101 PDF indir oku

İngiliz Edebiyatı 101 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Say Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
İngiliz Edebiyatı 101 TIKLA PDF İNDİR !

İngiliz Edebiyatı 101 TIKLA PDF İNDİR !

Chaucer'dan Orwell'a Beowulf'tan Yüzüklerin Efendisi'ne dek belli başlı yazar ve eserleri kısa kısa inceleyen İngiliz Edebiyatı 101 yaklaşık 1500 yıllık bir süre içinde İngiltere'de hangi edebiyat biçim, üslup ve tekniklerinin, hangi fikir ve temaların kullanıldığı konusunda sizi aydınlatıyor. Aynı zamanda yazar ve şairlerin yaşamlarından çok ilginç kesitlere de yer veriyor, önemli eserlerin nasıl ve hangi koşullarda yazıldıklarına ışık tutuyor. Mary Shelley, Charles Dickens, Jane Austen ve Daniel Defoe gibi yazarları Frankenstein, Ebenezer Scrooge, Bay Darcy ve Robinson Crusoe gibi evrenselleşmiş karakterleri yaratmaya iten motivasyonları ele alıyor. Edebiyat meraklıları bir okuma kılavuzu niteliğini de taşıyan bu kitabı çok beğenecek.

(Tanıtım Bülteninden)

İngiliz Edebiyatı 101 TIKLA PDF İNDİR !İngiliz Edebiyatı 101 TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Edebiyat İnceleme
Etiketler; Edebiyat, Edebiyat İnceleme, İngiliz Edebiyatı 101, Brian Boone

Yorum Gönder