8 Aralık 2021

Alfa Ayının Kabileleri Philip K. Dick Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,8 TL
Yazarı: Philip K. Dick
Çevirmen: Elif Çepikkurt

Alfa Ayının Kabileleri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Philip K. Dick olan ve Alfa Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Alfa Ayının Kabileleri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Alfa Ayının Kabileleri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Alfa Ayının Kabileleri TIKLA PDF İNDİR !

Alfa Ayının Kabileleri Yazarı Kimdir ?

Alfa Ayının Kabileleri yazarı Philip K. Dick 'dır. Philip K. Dick yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Bilim Kurgu türündedir.

Alfa Ayının Kabileleri PDF indir oku

Alfa Ayının Kabileleri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Alfa Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Alfa Ayının Kabileleri TIKLA PDF İNDİR !

Alfa Ayının Kabileleri TIKLA PDF İNDİR !
Alfa sisteminin üçüncü ayı yıllarca Arzlı hastaların kaldığı bir akıl hastalıkları hastanesi olarak kullanılmıştır. Alfa İmparatorluğu ve Arz arasındaki savaşta, hastalar ayın kontrolü ele geçirir ve kendi toplumlarını kurarlar. Depresifler, şizofrenler, paranoyaklar, manikler ve diğer akıl hastalarının kabileler halinde yaşadığı bu çılgın toplum dünyadan gelen istila tehlikesi karşısında birleşir. Bu sırada dünyada bir CIA ajanı olan Chuck Rittersdorf ve eşi Mary tatsız bir biçimde boşanırlar. Chuck'ın Mary'yi öldürme planlarının içine bir televizyon şovu komedyeni, similakrumlar, CIA, dünya-dışı çeşitli varlıklar ve Alfa ayının kabileleri karışır.

Philip K. Dick'in dünyasında deliler akıllılara pek çok şey öğretebilir.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 285

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Alfa Yayıncılık Alfa Ayının Kabileleri TIKLA PDF İNDİR !Alfa Ayının Kabileleri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Bilim Kurgu
Etiketler; Edebiyat, Roman, Bilim Kurgu, Alfa Ayının Kabileleri, Philip K. Dick

Yorum Gönder