10 Aralık 2021

Homeros'un Kızı-Modern Klasikler Dizisi 131 Robert Graves Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,7 TL
Yazarı: Robert Graves
Çevirmen: Robert Graves

Homeros'un Kızı-Modern Klasikler Dizisi 131 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Robert Graves olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Homeros'un Kızı-Modern Klasikler Dizisi 131 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Homeros'un Kızı-Modern Klasikler Dizisi 131 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Homeros'un Kızı-Modern Klasikler Dizisi 131 TIKLA PDF İNDİR !

Homeros'un Kızı-Modern Klasikler Dizisi 131 Yazarı Kimdir ?

Homeros'un Kızı-Modern Klasikler Dizisi 131 yazarı Robert Graves 'dır. Robert Graves yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Homeros'un Kızı-Modern Klasikler Dizisi 131 PDF indir oku

Homeros'un Kızı-Modern Klasikler Dizisi 131 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Homeros'un Kızı-Modern Klasikler Dizisi 131 TIKLA PDF İNDİR !

Homeros'un Kızı-Modern Klasikler Dizisi 131 TIKLA PDF İNDİR !

Robert Graves, 1955'te yazdığı Homeros'un Kızı'nda Odysseia'yı yeniden yorumlar. Bu kez destanın yazarı efsanelerdeki kör ve sakallı Homeros değil, kendisine Nausikaa diyen ve Sicilya'da yaşayan genç bir kadındır. Bu kadim destanın yeniden aktarımında, Elym halkından bir prenses olan Nausikaa yurdunda olan bitenleri, kendi hayatını ve bugün Homeros'a ait olarak bilinen epik destanı yazmasına ilham veren olayları anlatır. Hiçbir şey yapmadan bekleyip olacakları seyretmek yerine taliplerinin göz koyduğu kral tahtını, kendisinin ve hanesinin geleceğini kurtarmaya niyetlidir. Bu sırada yaşadıklarını da daha sert bir üslubu olan İlyada'nın aksine "bir kadın tarafından kadınlar için tasarlanmış olacak" dediği epik şiire döküp Homeros'un ulaştığı ölümsüzlüğe ulaşmak ister. Şehir şehir dolaşıp Homeros'un destanlarını anlatmayı görev bilen Homeros Oğulları'nın hüküm sürdüğü erkek egemen düzende o da kendini Homeros'un kızı olarak görür.

(Tanıtım Bülteninden)

Homeros'un Kızı-Modern Klasikler Dizisi 131 TIKLA PDF İNDİR !Homeros'un Kızı-Modern Klasikler Dizisi 131 TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Homeros'un Kızı-Modern Klasikler Dizisi 131, Robert Graves

Yorum Gönder