1 Aralık 2021

Herkes Herkesle Dostmuş Gibi Barış Bıçakçı Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,68 TL
Yazarı: Barış Bıçakçı
Çevirmen: Barış Bıçakçı

Herkes Herkesle Dostmuş Gibi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Barış Bıçakçı olan ve İletişim Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Herkes Herkesle Dostmuş Gibi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Herkes Herkesle Dostmuş Gibi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Herkes Herkesle Dostmuş Gibi TIKLA PDF İNDİR !

Herkes Herkesle Dostmuş Gibi Yazarı Kimdir ?

Herkes Herkesle Dostmuş Gibi yazarı Barış Bıçakçı 'dır. Barış Bıçakçı yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Herkes Herkesle Dostmuş Gibi PDF indir oku

Herkes Herkesle Dostmuş Gibi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İletişim Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Herkes Herkesle Dostmuş Gibi TIKLA PDF İNDİR !

Herkes Herkesle Dostmuş Gibi TIKLA PDF İNDİR !
Tuhaf bir oyun oynuyor sanki insanlar. Birinin öyküsü sürüp giderken, bir hayat devam ederken, yanından geçen, oralarda bir yerde gezen bir başkasına, 'öteki' hayatlara ilişiyor gözümüz, gönlümüz. En derin, en gizli, hem de en sıradan öyküler bunlar. ...



Sayfa Sayısı: 112

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: İletişim Yayıncılık Herkes Herkesle Dostmuş Gibi TIKLA PDF İNDİR !

22.01.2016

vasat

bitireli birkaç gün oldu ve aklımda kitaba dair kalan hiçbir şey yok. o derece vasat, sıkıcı, sırf güya entellik orijinallik olsun diye karmançorman yazılmış bir kitap. yazarın bile neden bahsettiğini anladığını sanmıyorum. vaktinizi harcamayın.


19.06.2015

Boşa Çaba

İllaki emeğe saygılıyızÿ; fakat bir de roman yazayım çabasıyla yazdığını düşündüğüm şair. Diğer arkadaşların dediği gibi olay örgüsü yok 100 sayfalık kitap ordan oraya ordan oraya, konsantre olmayla alakalıda değil yani. Tek bir olayı 100 sayfada daha özenli anlatsaydı eminim daha fazla etki ederdi diye düşünüyorum


29.12.2014

Değişik

Kitabı elime bi aldım kişiler her sayfada farklı, olaylar birbirinden farklı. Anlamadım ben mi kitaba kendimi veremedim diye. Olay örgüsü olmayan dizilerimiz gibi. Tavsiye etmem. Okunacak bir kitap değil.

Herkes Herkesle Dostmuş Gibi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Herkes Herkesle Dostmuş Gibi, Barış Bıçakçı

Yorum Gönder