1 Aralık 2021

Kötü Adamın On Günü Mehmet Eroğlu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 22,75 TL
Yazarı: Mehmet Eroğlu
Çevirmen: Mehmet Eroğlu

Kötü Adamın On Günü indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mehmet Eroğlu olan ve İletişim Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kötü Adamın On Günü eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kötü Adamın On Günü ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kötü Adamın On Günü TIKLA PDF İNDİR !

Kötü Adamın On Günü Yazarı Kimdir ?

Kötü Adamın On Günü yazarı Mehmet Eroğlu 'dır. Mehmet Eroğlu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Kötü Adamın On Günü PDF indir oku

Kötü Adamın On Günü indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İletişim Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kötü Adamın On Günü TIKLA PDF İNDİR !

Kötü Adamın On Günü TIKLA PDF İNDİR !

Hayatta sahip olduğu her şeyi kaybettikten sonra artık kötü bir adam olmaya karar veren eski avukat Sadık'ın, gizemli bir köşk etrafında ve burada işlenen tuhaf bir cinayetin peşinde geçen on günü... Mehmet Eroğlu, zora gelince vazgeçen, düşündükçe yalnızlaşan, yalnızken düşünceleri eninde sonunda ölümle buluşan bir yaşam korkağını ve onun karanlığa gömülü dünyasını anlatıyor... Kötü Adamın On Günü, iyilik ve kötülük arasındaki ince çizgiyi mesele edinen; yaşamın en steril alanlarından, küf kokulu en izbe köşelerine uzanan bir günümüz tragedyası... Soluk soluğa okunacak, cehennemi bir polisiye...

Ne Hamlet'im ne de Raskolnikov'um; kuşandığım andan itibaren üzerimdeeğreti duran her iki kişiliğin de iyi biçilerek dikilmemiş giysiler gibi üzerimden kayıp gittiğinin farkındayım. Ben, galiba benim... Evet, kabul etmesi zor da olsa, ben en çok benim: Biraz iyi, biraz adil, biraz da kötü...

(Tanıtım Bülteninden)

Kötü Adamın On Günü TIKLA PDF İNDİR !

29.06.2020

idefix

kampanyalarınız sayesinde çok güzel kitplar okuyoruz Teşekkürler

Kötü Adamın On Günü TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Kötü Adamın On Günü, Mehmet Eroğlu

Yorum Gönder