20 Aralık 2021

Gözyaşları ve Azizler Emil Michel Cioran Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,0 TL
Yazarı: Emil Michel Cioran
Çevirmen: İsmail Yerguz

Gözyaşları ve Azizler indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Emil Michel Cioran olan ve Jaguar Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Gözyaşları ve Azizler eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Gözyaşları ve Azizler ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Gözyaşları ve Azizler TIKLA PDF İNDİR !

Gözyaşları ve Azizler Yazarı Kimdir ?

Gözyaşları ve Azizler yazarı Emil Michel Cioran 'dır. Emil Michel Cioran yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Gözyaşları ve Azizler PDF indir oku

Gözyaşları ve Azizler indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Jaguar Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Gözyaşları ve Azizler TIKLA PDF İNDİR !

Gözyaşları ve Azizler TIKLA PDF İNDİR !
Cioran, bir inanç krizinin sonucu olan Gözyaşları ve Azizler'de, insanın derinliklerine, hatta uçurumlarına iniyor ve kendi deyimiyle gözyaşlarının kaynağını araştırıyor. Orada azizler ve azizelerle birlikte Bach'ı, Mozart'ı, Van Gogh'u, Dostoyevski'yi, Rilke'yi, Mevlâna'yı ve Şems'i buluyor. Sonra acının, ölümün, yalnızlığın, şüphenin ve umutsuzluğun doruklarına ulaşıyor yeniden. Belki de bu yüzden, tüm çelişkileri ve aşırılıklarıyla "Cioran'ın en çok Cioran olduğu kitap" olarak tanımlanıyor Gözyaşları ve Azizler.

"Ben hiç ağlamadım çünkü gözyaşlarım düşüncelere dönüştü. Ve düşünceler gözyaşları kadar acı vermez mi," diye soran Cioran'ın Gözyaşları ve Azizler'ini İsmail Yerguz'un çevirisi ve Cioran'ın yarım asır sonra "acımasızca budadığı" kısımlardan oluşan bir seçki ile birlikte sunuyoruz.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 112

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Jaguar Kitap Gözyaşları ve Azizler TIKLA PDF İNDİR !Gözyaşları ve Azizler TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Gözyaşları ve Azizler, Emil Michel Cioran

Yorum Gönder