20 Aralık 2021

Garp Cephesinde Yeni Bir Şey Yok Erich Maria Remarque Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,2 TL
Yazarı: Erich Maria Remarque
Çevirmen: Behçet Necatigil

Garp Cephesinde Yeni Bir Şey Yok indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Erich Maria Remarque olan ve Everest Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 225 sayfalık Garp Cephesinde Yeni Bir Şey Yok eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Garp Cephesinde Yeni Bir Şey Yok ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Garp Cephesinde Yeni Bir Şey Yok TIKLA PDF İNDİR !

Garp Cephesinde Yeni Bir Şey Yok Yazarı Kimdir ?

Garp Cephesinde Yeni Bir Şey Yok yazarı Erich Maria Remarque 'dır. Erich Maria Remarque yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Garp Cephesinde Yeni Bir Şey Yok PDF indir oku

Garp Cephesinde Yeni Bir Şey Yok indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Everest Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 225 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Garp Cephesinde Yeni Bir Şey Yok TIKLA PDF İNDİR !

Garp Cephesinde Yeni Bir Şey Yok TIKLA PDF İNDİR !

"Bu kitap; ne bir şikâyettir, ne de bir itiraf. Harbin yumruğunu yemiş, mermilerinden kurtulmuş olsa bile, tahriplerinden kurtulamamış bir nesli anlatmak isteyen bir deneme, sadece."
E. M. Remarque

Garp Cephesinde Yeni Bir Şey Yok geçmiş yüzyılın önde gelen savaş karşıtı kitapları arasında görülüyor; romanın adı savaşın anlamsızlığıyla, başkalarının çıkarları uğruna yaşamını boş yere kaybeden "küçük" insanın değişmeyen yazgısıyla eşanlamlı bir deyiş olarak kullanılıyor.
Ayşe Sarısayın

Bu kitap 20. yüzyıl dünyasının el kitabı sayılabilir. Böylesi kitaplar büyük ustalıkla yazılır, dahası can pahasına yazılır. Savaşlar insanların ölüm fermanıdır, savaşlar üstünde yaşadığımız toprakların, doğamızın ölüm fermanıdır. Sanat, gerçek sanat savaşın, zulmün, şiddetin, tüketici oburluğunun, insanca olmayan her davranışın karşısındadır... Çünkü ne olursa olsun, her biçim sanatın birinci işi başkaldırıdır. Remarque'ın 1929'da yazdığıBatı Cephesinde Yeni Bir Şey Yok bugün de taptaze,
bugün de her okuyucusu tarafından yeniden yeniden yaratılarak uyarıyor, direnme gücü veriyor.
Yaşar Kemal

(Tanıtım Bülteninden)

Garp Cephesinde Yeni Bir Şey Yok TIKLA PDF İNDİR !Garp Cephesinde Yeni Bir Şey Yok TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Garp Cephesinde Yeni Bir Şey Yok, Erich Maria Remarque

Yorum Gönder