4 Aralık 2021

Gönül Natsume Soseki Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,3 TL
Yazarı: Natsume Soseki
Çevirmen: Bilal Ünal

Gönül indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Natsume Soseki olan ve Maya Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Gönül eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Gönül ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Gönül TIKLA PDF İNDİR !

Gönül Yazarı Kimdir ?

Gönül yazarı Natsume Soseki 'dır. Natsume Soseki yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Gönül PDF indir oku

Gönül indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Maya Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Gönül TIKLA PDF İNDİR !

Gönül TIKLA PDF İNDİR !

İki isimsiz karakter arasında gelişen incelikli ve dokunaklı dostluğun hikâyesi…

Genç bir üniversite öğrencisi, tatil yerinde tanıştığı ve "hocam" diye söz ettiği adamla günden güne güçlenen bir dostluk kurar. Yıllardır taşıdığı sırrın ağırlığıyla kendini dış dünyaya ve hayata kapatan hoca, yavaş yavaş genç dostuna içini dökmeye başlar. Natsume Soseki, bu iki karakterin ilişkisini ve gencin hocasını anlama çabasını anlatırken yirminci yüzyılın başlarında Japonya'da gerçekleşen kültürel değişimin sonucunda doğan kuşaklar arası farklılıklara da ışık tutuyor.

Dostluklar, aile ilişkileri ve insanı ebedi yalnızlığından kurtarabilecek her şeyi irdelerken insanoğlunun karmaşık ruhsal durumuna unutulmayacak bir incelikle yaklaşıyor.

Natsume Soseki, modern Japon romancılığının sembol ismi.

- Haruki Murakami -

(Tanıtım Bülteninden)

Gönül TIKLA PDF İNDİR !

09.12.2019

İlk siparişim ve kesinikle harika

Kitap elime sağlam bir şekilde ulaştı kitabın kendisi resimdekinden daha iyi şimdi okuma vakti eminimki içeriğide çok iyidir.


28.02.2019

Kokoro

20. yy da yazılmış ama klişelerden o kadar uzak ki, natsume soseki çağının en iyilerinden.

Gönül TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Gönül, Natsume Soseki

Yorum Gönder