28 Aralık 2021

Eylül'ün Gölgesinde Bir Yazdı Ferit Edgü Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,0 TL
Yazarı: Ferit Edgü
Çevirmen: Ferit Edgü

Eylül'ün Gölgesinde Bir Yazdı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ferit Edgü olan ve Alfa Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Eylül'ün Gölgesinde Bir Yazdı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Eylül'ün Gölgesinde Bir Yazdı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Eylül'ün Gölgesinde Bir Yazdı TIKLA PDF İNDİR !

Eylül'ün Gölgesinde Bir Yazdı Yazarı Kimdir ?

Eylül'ün Gölgesinde Bir Yazdı yazarı Ferit Edgü 'dır. Ferit Edgü yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Eylül'ün Gölgesinde Bir Yazdı PDF indir oku

Eylül'ün Gölgesinde Bir Yazdı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Alfa Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Eylül'ün Gölgesinde Bir Yazdı TIKLA PDF İNDİR !

Eylül'ün Gölgesinde Bir Yazdı TIKLA PDF İNDİR !

"Eylülün Gölgesinde Bir Yazdı, yalnızlığın romanı, dostluk özleminin, iyi insan özleminin romanı. Ferit Edgü, Çakır'ı anlatırken, su yolunda kırılan testileri anlatırken, hepimizin yalnızlığını, hepimizin dostluk özlemini dile getiriyor. Şu iyice bunaldığımız koşullarda… Ve yalnızlığa, dostluğa, iyiliğe denk düşen bir anlatımla… Bir de bakıyorsunuz… Eylül'ün Gölgesinde Bir Yazdı, günümüz Türkiye'sinin gayriinsanileşmiş durumunun izdüşümü oluvermiş!"

Fethi Naci

(Tanıtım Bülteninden)
Eylül'ün Gölgesinde Bir Yazdı TIKLA PDF İNDİR !Eylül'ün Gölgesinde Bir Yazdı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Eylül'ün Gölgesinde Bir Yazdı, Ferit Edgü

Yorum Gönder