24 Aralık 2021

Eylül Mehmet Rauf Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,5 TL
Yazarı: Mehmet Rauf
Çevirmen: Mehmet Rauf

Eylül indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mehmet Rauf olan ve Rönesans Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Eylül eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Eylül ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Eylül TIKLA PDF İNDİR !

Eylül Yazarı Kimdir ?

Eylül yazarı Mehmet Rauf 'dır. Mehmet Rauf yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Klasik türündedir.

Eylül PDF indir oku

Eylül indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Rönesans Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Eylül TIKLA PDF İNDİR !

Eylül TIKLA PDF İNDİR !

Bireyi merkeze alan ve derin ruhsal tahlillerin yapıldığı Eylül, bu yönüyle edebiyatımızın ilk psikolojik romanı olma özelliğini kazanmıştır. Yazıldığı dönemde pek çok esere konu olduğu gibi "yasak aşk" ve "yasak aşk"ın insan ruhunda ve yaşamında yarattığı fırtınalar, Eylül'ün de konusunu teşkil eder. Betimlemelerin önemli yer tuttuğu roman 1900'lerin İstanbul'u ve günlük yaşamı hakkında önemli ipuçları da sunar. Yazıldığı dönemde ilk olarak Servet-i Fünun dergisinde tefrika edilen Eylül, Mehmet Rauf'un en önemli eseridir

(Tanıtım Bülteninden)

Eylül TIKLA PDF İNDİR !Eylül TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türk Klasik, Eylül, Mehmet Rauf

Yorum Gönder