24 Aralık 2021

Cam Arılar Ernst Jünger Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,6 TL
Yazarı: Ernst Jünger
Çevirmen: Mert Moralı

Cam Arılar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ernst Jünger olan ve Jaguar Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Cam Arılar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Cam Arılar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Cam Arılar TIKLA PDF İNDİR !

Cam Arılar Yazarı Kimdir ?

Cam Arılar yazarı Ernst Jünger 'dır. Ernst Jünger yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Bilim Kurgu türündedir.

Cam Arılar PDF indir oku

Cam Arılar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Jaguar Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Cam Arılar TIKLA PDF İNDİR !

Cam Arılar TIKLA PDF İNDİR !

Bir zamanların süvari yüzbaşısı olsa da, artık beş parasız olan Richard, iş bulmak için ordudan arkadaşı Twinnings'in yardımına başvurur. Fakat artık devir değişmiştir: Atların yerini tanklar, kahraman askerlerin yerini iş adamları almıştır. Neyse ki Twinnings, Richard için gizemli bir mucit ve iş adamı olan Zapparoni ile bir görüşme ayarlar. Zapparoni otomat üretiminden film endüstrisine birçok alanda muazzam bir güce sahiptir ve bazı işler için Richard gibi birine ihtiyacı vardır. Görüşme, Zapparoni'nin hem teknoloji harikalarıyla dolu hem de tamamen doğayla bütünleşmiş malikânesinde yapılacaktır.

Richard böylesine güçlü ve zeki bir adamın kendisiyle neden görüşmek istediğini merak ederken, geldiği bu büyülü mekânın gizemini de fark eder: Teknolojinin yeni dünyası ile bir askerin eski dünyasının karşılaşmasıdır bu.

Distopik kurgusu, felsefi derinliği ve insan ruhunun yeni dünyayla karşılaşması sonucu yaşadığı travmayı tasvir gücüyle türünün en iyileri arasında yer alan Cam Arılar, (1957) adeta bir kâhinin şaşkınlığa uğratan öngörülerinin de romanı.

Yirminci yüzyıl Alman edebiyatının en tartışmalı ve özgün yazarlarından Ernst Jünger'in bu sıradışı eserini Mert Moralı Almanca aslından çevirdi.

(Tanıtım Bülteninden)

Cam Arılar TIKLA PDF İNDİR !

18.02.2019

Distopik eser

Teknoloji ve tekniğin hayatımızdan ne götürdüğünü bilebilmek ve bunu kağıda dokebilmek için önce tekniği içselleştirmek gerekmektedir. Ernst Junger'in yeni çevrilen Cam Arılar'ı hızla gelişen teknolojinin nasıl zamanın ruhunu değiştirdiğini, endüstriyel is disiplininin hayatın  her alanına nasıl nüfuz ettiğini, mekanikleşen hayatı, iyi bir süvarinin yeni dünyada nasıl ise yaramaz biri haline geldiğini gosterir.

Cam Arılar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Bilim Kurgu
Etiketler; Edebiyat, Roman, Bilim Kurgu, Cam Arılar, Ernst Jünger

Yorum Gönder