26 Aralık 2021

Evlenilecek Kadın Margaret Atwood Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 25,35 TL
Yazarı: Margaret Atwood
Çevirmen: Margaret Atwood

Evlenilecek Kadın indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Margaret Atwood olan ve Doğan Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Evlenilecek Kadın eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Evlenilecek Kadın ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Evlenilecek Kadın TIKLA PDF İNDİR !

Evlenilecek Kadın Yazarı Kimdir ?

Evlenilecek Kadın yazarı Margaret Atwood 'dır. Margaret Atwood yazdığı bu eserle Franz Kafka Edebiyat Ödülü almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Evlenilecek Kadın PDF indir oku

Evlenilecek Kadın indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Doğan Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Evlenilecek Kadın TIKLA PDF İNDİR !

Evlenilecek Kadın TIKLA PDF İNDİR !

"Belki kadınlarınüniversiteyegitmelerine izinverilmemeli;böylece sonradan, düşünen kafalarolarak hayatta nelerkaçırdıklarınıhissetmezler."

Margaret Atwood'un1969 tarihli ilk romanı,feminist hareketin güçlüetkisini de haber vereneşsiz bir manifesto.

Tüketici davranışlarını ölçen bir araştırma şirketinde çalışan Marian,geleceği parlak bir hukukçu olan Peter'den evlenme teklifi alınca hiç düşünmeden kabul eder. Zaten her genç kızın rüyası değil midir bu? Ama bir anda yoluna Duncan çıkar, İngiliz edebiyatı öğrencisi, kendisine veMarian'a bir gelecek vaat etmeyen, kayıtsız, kaygısız Duncan. Duncan ona kariyer planları dışında, tasarlanmamış, hesapsız bir dünyayı gösterir.Aşk mıdır bu?

Üstelik Marian birdenbire etyiyememeye, Peter'i, evliliği, aşkı,bedenini sorgulamaya başlamıştır. Artık evliliğe giderken kafasında kocaman bir soru vardır: Yoksa kendi bedeni de Peter için tüketilecek bir nesne midir?

(Tanıtım Bülteninden)

Evlenilecek Kadın TIKLA PDF İNDİR !

08.09.2020

Etkili

Etkileyici bir kitap


14.04.2020

Yine bir Atwood harikası

Olayları üstten üstten anlatarak aslında derinde yatanları sürekli göz önüne seriyor. Bir kadının toplumdaki yeri, ondan beklenenler ve dolayısıyla evlenmek, yuva kurmak ve çocuk yapmak kavramlarını bir kaç açıdan değerlendirerek eğlenceli bir şekilde sunuyor aslında. Abartılmamış ama yine de yerinde espirili tarzı keyifli bir okuma sunuyor. Konusu haricinde, Atwood'un anlatısı yine net, akıcı ve temiz. Filmi olsa, o da çok güzel olur. Kesinlikle Türkiye'deki kadınlara tavsiye ederim.


10.10.2019

Vasat bir hikaye

Kitaptaki kahramanların ve olayların birbirleriyle bütünlüğü yoktu dolayısıyla konu biraz havada kalıyor gibi. Akıcılığı etkileyen bir unsur bence. Kitap bitince ne oldu nasıl gelişti ve şimdi nereye vardı tam kavranamıyor maalesef.

Evlenilecek Kadın TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Evlenilecek Kadın, Margaret Atwood

Yorum Gönder