4 Aralık 2021

Balkon Sefası İsmail Saymaz Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,0 TL
Yazarı: İsmail Saymaz
Çevirmen: İsmail Saymaz

Balkon Sefası indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı İsmail Saymaz olan ve İletişim Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, 124 sayfalık Balkon Sefası eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Balkon Sefası ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Balkon Sefası TIKLA PDF İNDİR !

Balkon Sefası Yazarı Kimdir ?

Balkon Sefası yazarı İsmail Saymaz 'dır. İsmail Saymaz yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Balkon Sefası PDF indir oku

Balkon Sefası indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İletişim Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, 124 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Balkon Sefası TIKLA PDF İNDİR !

Balkon Sefası TIKLA PDF İNDİR !

Sarı telefon bir gün olsun çalmadığı halde sehpadaki varlığınısenelerce korudu. Zamanla ahizesi kırıldı, sonra tuşları çıktı,ardından kablosu koptu. Bir sabah annem sarı telefonu kömürsobasına attı. İçimde, sivilceli ve çilli bir çocuğun "Alo!" sesiniduydum. Açsaydın, "Seni seviyorum," diyecektim.

İsmail Saymaz, bazen bir Erzurum türküsünün soluğunu yada Karadeniz'in yerinde duramayan rüzgârını İstanbul'unbaş köşesine getiriyor; bazen de İstanbul'un hovardalıklarını,neşesini ve rengini tutup memleketin dört bir yanınasalıveriyor. Ruhunu Kore Dağları'nda yaralayanların, ürkekgözlerle sinema perdesine bakanların, ilkokul günlerini hiçunutamayanların, büyük şehri görünce sudan çıkmış balığadönenlerin, aşktan uykusu kaçanların, nabzı devrim hayaliyleatanların ve ömrünü bir fıkra gibi yaşayıp bir ağıtla bitirmekzorunda kalan insanların hikâyeleri…

Balkon Sefası , memlekete sevdalı kelimelerle yazılmışöyküler…

(Tanıtım Bülteninden)

Balkon Sefası TIKLA PDF İNDİR !

29.06.2020

GERÇEK

Bence yaşanmışlıkların insan ruhunda bıraktığı psikolojik etkilenmeleriyle sentezinin gerçekçi bir gözle hikâye edilmesi....

Balkon Sefası TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Balkon Sefası, İsmail Saymaz

Yorum Gönder