26 Aralık 2021

Elli Yaşa Kırık Günce - 49 Enver Aysever Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,0 TL
Yazarı: Enver Aysever
Çevirmen: Enver Aysever

Elli Yaşa Kırık Günce - 49 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Enver Aysever olan ve A7 Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, 279 sayfalık Elli Yaşa Kırık Günce - 49 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Elli Yaşa Kırık Günce - 49 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Elli Yaşa Kırık Günce - 49 TIKLA PDF İNDİR !

Elli Yaşa Kırık Günce - 49 Yazarı Kimdir ?

Elli Yaşa Kırık Günce - 49 yazarı Enver Aysever 'dır. Enver Aysever yazdığı bu eserle Yunus Nadi Ödülleri almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Şiiri türündedir.

Elli Yaşa Kırık Günce - 49 PDF indir oku

Elli Yaşa Kırık Günce - 49 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. A7 Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, 279 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Elli Yaşa Kırık Günce - 49 TIKLA PDF İNDİR !

Elli Yaşa Kırık Günce - 49 TIKLA PDF İNDİR !

"Elli yaşa giderken "Merdiven Günce" diyeceğim, beş ciltlik notlar tutuyorum, utanmadan bir de yayınlıyorum. Yaşadığımı belgelemek için ilkin kendi tanıklığına gereksinim duyar insan. Birinin belleğine bırakılmayacak kadar ciddi iştir bir yanıyla yaşamak, ötesi, göz açıp kapamak kadar sırada. Tercih yapmam gerekir mi ki?"
Yazar Enver Aysever'in beş ciltlik günce/deneme türü kitap serisinin dördüncü kitabı Elli Yaşa Buruk Günce '49'. Bu kitapta, serinin diğer kitaplarından farklı olarak salgın dönemine tanıklık ediyoruz. Aysever salgında neler olduğunu, yazarın yeni bir yapıt ortaya çıkarmadan önce yaşadıklarını, toplumsal ve siyasal sorunların yazarın düşünce dünyasındaki etkilerini okurla samimi olarak paylaşıyor. Ve 49 yaş boyunca Türk ve dünya edebiyatından okuduğu kitapları ve bu kitaplarla ilgili fikirlerini aktarıyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Elli Yaşa Kırık Günce - 49 TIKLA PDF İNDİR !Elli Yaşa Kırık Günce - 49 TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Şiiri
Etiketler; Edebiyat, Şiir, Türk Şiiri, Elli Yaşa Kırık Günce - 49, Enver Aysever

Yorum Gönder